• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atrodoties ārpus valsts robežām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.02.2010., Nr. 22 https://www.vestnesis.lv/ta/id/226081

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidenta paziņojumi

Atrodoties ārpus valsts robežām un nododot Valsts prezidenta vietu Saeimas priekšsēdētājam

Vēl šajā numurā

09.02.2010., Nr. 22

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atrodoties ārpus valsts robežām

9.un 10.februārī Valsts prezidents Valdis Zatlers uzturas darba vizītē Somijā, lai piedalītos Baltijas jūras rīcības samitā (BSAS) Helsinkos, kuru organizē Somijas prezidente Tarja Halonena, Somijas premjerministrs Mati Vanhanens un Baltijas jūras rīcības grupa. Ar Valsts prezidentu kopā dosies arī vides ministrs Raimonds Vējonis.

Vizītes pirmajā dienā Valsts prezidentam paredzēta divpusējā tikšanās ar Somijas prezidenti, kuras laikā plānots pārrunāt gan divpusējās ekonomiskās attiecības ar Somiju, gan arī abu valstu starptautisko sadarbību. Savukārt 10.februārī Valsts prezidents piedalīsies BSAS plenārsesijās, kā arī Somijas prezidentes un premjerministra rīkotajās darba pusdienās Baltijas jūras valstu un valdību vadītājiem. BSAS rīta plenārsesijā Valsts prezidents uzstāsies ar īsu uzrunu par Latvijas Baltijas jūras stratēģijas redzējumu un konkrēto ieguldījumu šīs stratēģijas īstenošanā.

Baltijas jūras rīcības samits ir kā turpinājums 2007.gada novembrī apstiprinātajam Baltijas jūras piekrastes valstu ceļvedim, kurš paredz Baltijas jūras ekoloģiskā stāvokļa atjaunošanai nepieciešamos pasākumus. BSAS ir organizēts, lai nodrošinātu platformu valstu līderiem, uzņēmējiem, biznesa līderiem, nevalstiskajām organizācijām un individuāliem sabiedrības pārstāvjiem iepriekš noteikto pasākumu realizēšanai.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!