• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts prezidenta uzturēšanos Izraēlā, Peru un Ēģiptē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.2008., Nr. 73 https://www.vestnesis.lv/ta/id/226132

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasniedzot valsts augstākos apbalvojumus – Triju Zvaigžņu ordeni un Atzinības krustu

Vēl šajā numurā

13.05.2008., Nr. 73

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts prezidenta uzturēšanos Izraēlā, Peru un Ēģiptē

13. un 14.maijā Valsts prezidents Valdis Zatlers darba vizītē apmeklē Izraēlu, kur kopā ar citu pasaules valstu līderiem piedalās Izraēlas Valsts 60 gadu jubilejai veltītā konferencē Jeruzalemē. Darba vizītes laikā Valsts prezidentam paredzētas arī vairākas nozīmīgas divpusējās tikšanās ar Izraēlas prezidentu Šimonu Peresu, premjerministru Ehudu Olmertu, Slovēnijas prezidentu Danilo Turku, Ukrainas prezidentu Viktoru Juščenko un Polijas prezidentu Lehu Kačiņski.

15. un 16.maijā Valsts prezidents piedalīsies Eiropas Savienības–Latīņamerikas un Karību jūras reģiona samitā Limā, Peru. Samitu plāno apmeklēt apmēram 60 valstu un valdību vadītāji no abiem reģioniem. Galvenā uzmanība Limas samitā šogad tiks veltīta diviem jautājumu blokiem: nabadzības, nevienlīdzības mazināšanas un sociālās integrācijas jautājumi; ilgtspējīgas attīstības jautājumi, tajā skaitā klimata pārmaiņu ietekme uz globālo ekonomiku, kā arī aktuālās vides un enerģētikas problēmas. Valsts prezidents uzstāsies ar ievadrunu samita sesijā “Ilgtspējīga attīstība. Vide. Klimata izmaiņas. Enerģētika”.

No 18. līdz 20.maijam Valsts prezidents piedalīsies Pasaules ekonomikas forumā Tuvajos Austrumos Šarmelšeihā, Ēģiptē. Foruma darba tēma “Mācīšanās no nākotnes” veltīta nākotnes politikas un biznesa scenāriju izpratnei pastāvīgu pārmaiņu un nenoteiktības apstākļos. Valsts prezidents foruma ietvaros uzstāsies paneļdiskusijā “The Power of Popular Collaboration”.

 

“Latvijas Vēstneša” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!