• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izsakot līdzjūtību Igaunijai sakarā ar ugunsgrēku bērnunamā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.02.2011., Nr. 29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/226175

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Veselības ministrs: Pārrunājot turpmāko sadarbību ar sociālajiem partneriem

Vēl šajā numurā

22.02.2011., Nr. 29

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izsakot līdzjūtību Igaunijai sakarā ar ugunsgrēku bērnunamā

Valsts prezidents:

Valsts prezidents Valdis Zatlers nosūtījis līdzjūtības vēstuli Igaunijas prezidentam Tomasam Hendrikam Ilvesam, kurā savā un Latvijas tautas vārdā izsaka visdziļāko līdzjūtību saistībā ar traģisko ugunsgrēku, kas svētdien izcēlās Igaunijas Hāpsalu bērnunamā un kurā dzīvību zaudējuši desmit bērnunama audzēkņi. Valsts prezidents norāda, ka Latvijas tauta noliec galvu dziļās sērās un ir kopā ar bojāgājušo bērnu tuviniekiem un visu Igaunijas tautu.

Valsts prezidenta preses dienests

 

Saeimas priekšsēdētāja:

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa 21.februārī nosūtījusi līdzjūtības vēstuli Igaunijas parlamenta priekšsēdētājai Enei Ergmā saistībā ar traģisko ugunsgrēku Hāpsalu bērnunamā. Saeimas vārdā S.Āboltiņa pauž visdziļāko līdzjūtību Igaunijas tautai par desmit bērnu bojāeju ugunsgrēkā.

Saeimas preses dienests

 

Ministru prezidents un ārlietu ministrs:

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis un ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis Latvijas valdības vārdā izsaka līdzjūtību saviem Igaunijas kolēģiem premjeram Andrusam Ansipam un ārlietu ministram Urmasam Paetam saistībā ar ugunsnelaimi Hāpsalas bērnunamā, kurā bojā gājuši desmit audzēkņi.

Latvijas amatpersonas šajā traģiskajā dienā izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušo tuviniekiem un draugiem, kā arī visai Igaunijas tautai.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

 

Labklājības ministre:

Labklājības ministre Ilona Jurševska izsaka visdziļāko līdzjūtību Igaunijas sociālo lietu ministram Hanno Pevkuram saistībā ar traģisko ugunsgrēku, kas svētdien izcēlās Igaunijas Hāpsalu bērnunamā un kurā dzīvību zaudēja desmit bērnunama audzēkņi.

I.Jurševska atzīst: "Ir sāpes, ko nevar dalīt uz pusēm, nav tādu vārdu, kas mierināt spētu. Tomēr šajā sēru dienā pieminu un domās esmu kopā ar Igaunijas tautu un bojāgājušo bērnu tuviniekiem."

Visdziļāko līdzjūtību Igaunijai izsaka arī Labklājības ministrijas kolektīvs.

Liene Užule, ministres preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!