• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par vardarbības nosodījumu pret Lībijas civiliedzīvotājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.02.2011., Nr. 31 https://www.vestnesis.lv/ta/id/226296

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2011. gada 21. februāra sēdi

Vēl šajā numurā

24.02.2011., Nr. 31

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par vardarbības nosodījumu pret Lībijas civiliedzīvotājiem

NATO Parlamentārās asamblejas (PA) Latvijas delegācijas vadītājs Imants Lieģis pauž nosodījumu vardarbībai, ko Lībijas valsts vērsusi pret tās civiliedzīvotājiem. Viņš informē, ka NATO PA Lībijai gatavojas izteikt oficiālu nosodījumu.

No 19. līdz 22.februārim Beļģijas galvaspilsētā Briselē notiekošajā NATO PA triju komiteju kopējā sēdē tika atzīmētas Ziemeļatlantijas alianses īpašās attiecības ar šā reģiona valstīm Ēģipti un Tunisiju, kuras ir nozīmīgi partneri NATO Vidusjūras dialogā.

Šīm valstīm izsakot tādu aicinājumu, NATO PA pauž gatavību izskatīt iespējas sniegt atbalstu situācijas uzlabošanai tajās, informē I.Lieģis. Nākamnedēļ Grieķijas galvaspilsētā Atēnās notiks NATO Vidusjūras dialoga valstu tikšanās, kuras laikā tiks konkrētāk skatīta organizācijas iespējamā iesaiste situācijas stabilizēšanā Vidusjūras reģionā.

NATO Parlamentārā asambleja ir 1955.gadā dibināta konsultatīva starpparlamentāra organizācija, kas apvieno Ziemeļatlantijas līguma organizācijas valstu parlamentāriešus. NATO PA ir kā tilts starp NATO un tās dalībvalstu likumdevējiem, kas palīdz uzturēt parlamentu un sabiedrības atbalstu alianses politikai.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!