• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas skeletonists Martins Dukurs – 2011.gada pasaules čempions. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.03.2011., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/226470

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mazākumtautību konsultatīvā padome: Par integrācijas politikas vadlīnijām nākotnē

Vēl šajā numurā

01.03.2011., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas skeletonists Martins Dukurs – 2011.gada pasaules čempions

25.februārī Latvijas skeletonists Martins Dukurs, būdams ātrākais visos četros braucienos, Vācijā, Kēnigzē, pirmo reizi savā karjerā kļuva par pasaules čempionu. Pasaules čempionāta zelts ir arī pirmā medaļa Latvijai pasaules čempionātos skeletonā. Martins Dukurs visos četros braucienos sasniedza labāko laiku un tuvākos sekotājus apsteidza par vairāk nekā pusotru sekundi
Foto: Scanpix/Reuters

Saeimas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Ivans Klementjevs sveic Martinu Dukuru ar 25.februārī izcīnīto zelta medaļu pasaules čempionātā skeletonā.

“No sirds sveicu Martinu Dukuru ar triumfu pasaules čempionātā! Kā ilggadīgs sportists un olimpisko spēļu medaļnieks zinu, cik smags un neatlaidīgs darbs jāiegulda sava talanta un spēju izkopšanā. Martinam sportā izdevies ne tikai sasniegt augstas virsotnes, bet tajās arī noturēties. Viņš savu izcilību ir pierādījis visās svarīgākajās sacensībās, šosezon kļūstot arī par Eiropas čempionu un uzvarot Pasaules kausa kopvērtējumā,” norāda I.Klementjevs.

“Novēlu izturību un veiksmi turpmākajos startos un šo satriecošo panākumu atkārtot 2014.gada olimpiskajās spēlēs Sočos,” uzsver Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs.

Saeimas preses dienests


Iekšlietu ministre Linda Mūrniece
sveic skeletonistu Martinu Dukuru ar pasaules čempiona titula iegūšanu, norādot, ka patiesi lepojas ar sportista sasniegumiem, kas mums visiem sagādā pozitīvas emocijas, vairo patriotismu un lepnumu par saviem sportistiem, kā arī iedvesmo ikdienas darbos.

L.Mūrniece norāda, ka M.Dukurs šogad savas spējas jau pierādījis, izcīnot Eiropas čempiona titulu un 1.vietu pasaules kausa kopvērtējumā, savukārt pasaules čempiona titula iegūšana nenoliedzami ir spožākais sportista mērķtiecības, talanta un varēšanas apliecinājums.

“Brāļi Tomass un Martins Dukuri mums vienmēr ir bijuši īpaši un ar savu apņēmību apliecinājuši, ka viss ir iespējams. Martinam novēlu neapstāties pie sasniegtā un nākamgad sekmīgi aizstāvēt iegūto pasaules čempiona titulu,” norāda L.Mūrniece.

Iekšlietu ministrijas
Administratīvais departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!