• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par apsveikumu dzimtsarakstu nodaļas lielajā 90 gadu jubilejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.03.2011., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/226500

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ASV vēstnieces vizīti Saeimā

Vēl šajā numurā

01.03.2011., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par apsveikumu dzimtsarakstu nodaļas lielajā 90 gadu jubilejā


Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa 25.februārī, piedaloties Latvijas dzimtsarakstu nodaļu izveidošanas 90.gadadienai veltītajā pasākumā, Saeimas vārdā sveica civilstāvokļa aktu reģistrācijas darbiniekus nozīmīgajā gads­kārtā.

“Ar dzimtsarakstu nodaļu katrs cilvēks saskaras vismaz divreiz – nākot šajā pasaulē un aizejot no tās. Papildus nāk skaistais brīdis, kad tiek slēgta laulība. Visus šos 90 gadus dzimtsarakstu nodaļas ir godprātīgi kalpojušas Latvijas ļaudīm. Es vēlos uzsvērt, ka tas nav tikai juridiska rakstura darbs, bet arī sirds siltums un personīga attieksme, kas šo nozīmīgo valsts funkciju padara īpašu. Es pateicos visiem dzimtsarakstu nodaļu darbiniekiem, jo tieši jūs piedalāties cilvēkiem tik ļoti svarīgajos brīžos. Mūsu Latvijas cilvēkiem ir svarīga jūsu attieksme un spējas atrast īstos vārdus gan prieka pilnos, gan skumjos brīžos,” Latvijas dzimtsarakstu nodaļas 90 gadu jubilejas pasākumā sacīja S.Āboltiņa.

“Es sveicu jūs nozīmīgajā jubilejā un vēlu saglabāt savu sirds siltumu un īpašo attieksmi pret pienākumu, ko veicat,” novēlēja Saeimas priekšsēdētāja.

S.Āboltiņa svinīgajā sarīkojumā arī pasniedza apbalvojumus dzimtsarakstu nodaļu darbiniekiem.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!