• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.03.2011., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/226826

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

08.03.2011., Nr. 37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

 

 

 

Konkursa rezultāti

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome paziņo, ka par uzvarētāju konkursā apraides tiesību piešķiršanai komerciāla elektroniskā plašsaziņas līdzekļa darbībai - vietējās radio programmas veidošanai Salacgrīvā ir atzīta SIA ,,Radio Vidzeme".

 

 

Konkursa rezultāti

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome paziņo, ka par uzvarētāju konkursā apraides tiesību piešķiršanai komerciāla elektroniskā plašsaziņas līdzekļa darbībai - vietējās radio programmas veidošanai Aizputē ir atzīta SIA ,,Radio Skonto Liepāja".

 

 

Konkursa rezultāti

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome paziņo, ka par uzvarētāju konkursā apraides tiesību piešķiršanai komerciāla elektroniskā plašsaziņas līdzekļa darbībai - vietējās radio programmas veidošanai Jelgavā ir atzīts Uģis Polis.

 

 

Konkurss

SIA "Biroju centrs Ezerparks" izsludina konkursu par LR Valsts ieņēmumu dienesta (VID) administratīvo ēku kompleksa būvniecības darbu ģenerāluzņēmēja izvēli.

Jaunā VID administratīvā ēka atradīsies Rīgā, Talejas ielā 1. Atbilstoši izstrādātajam projektam paredzēts uzbūvēt 8 stāvu biroju ēku kompleksu vairāk kā 45 000 m2 platībā. 

Interesenti tiek aicināti pieteikties konkursam un vērsties SIA "Biroju centrs Ezerparks", lai saņemtu informāciju par reģistrēšanos dalībai konkursā ( tel. +371 67371725, fakss +371 67371726, e-pasts: info@bce.lv.). 

Reģistrācija dalībai konkursā noslēgsies 2011.gada 31.martā.

Lēmums par konkursa uzvarētāju tiks pieņemts 2011.gada septembrī. 

Tā kā projektā un būvējamā objektā paredzēts darbs ar informāciju, kas satur valsts noslēpumu, tad konkursa dalībniekiem reģistrējoties būs jāiesniedz dokumenti, kas apliecina viņu tiesības strādāt ar šāda veida informāciju (LR reģistrētām sabiedrībām – Industriālas Drošības sertifikāts).

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!