• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iekšlietu ministre: Pateicoties par kārtības nodrošināšanu 16.martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2011., Nr. 43 https://www.vestnesis.lv/ta/id/227306

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izglītības un zinātnes ministrs: Tiekoties ar Latvijas Jūras akadēmijas vadību

Vēl šajā numurā

17.03.2011., Nr. 43

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iekšlietu ministre: Pateicoties par kārtības nodrošināšanu 16.martā

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece ir pateikusies par profesionāli veiktu darbu Valsts policijai, Drošības policijai, Valsts robežsardzei un arī Rīgas pašvaldības policijai, kas kopīgiem spēkiem ļāva nodrošināt mierīgu 16.marta pasākumu norisi.

“Pateicoties jūsu profesionāli veiktajam sagatavošanās un operatīvajam darbam, pasākumi ir noritējuši mierīgi, neļaujot pie Brīvības pieminekļa un citās vietās Latvijā provokatoriem apdraudēt gājiena dalībnieku un garāmgājēju drošību. Šodien Latvijas iedzīvotāji varēja justies patiesi droši un pasargāti,” norāda L.Mūrniece.

Ministre atzīst, ka 16.marts arī šogad tika sagaidīts ar bažām par to, vai šī diena noritēs mierīgi un vai izdosies nosargāt sabiedrisko kārtību un drošību dažādo pasākumu laikā.

“Šī ir diena, kad varam patiesi lepoties ar policiju un citiem iekšlietu sistēmas dienestiem. Vēlos pateikties visiem tiem Valsts policijas, Drošības policijas, Valsts robežsardzes un arī Rīgas pašvaldības policijas darbiniekiem, kas sekmīgi veica sagatavošanās darbus, īstenoja preventīvos pasākumus un 16.marta pasākumu laikā nodrošināja sabiedrisko kārtību un drošību visā Latvijā,” norāda iekšlietu ministre L.Mūrniece.

Iekšlietu ministrijas Administratīvais departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!