• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrija: Par ES līdzfinansējumu programmai "Skolas auglis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.03.2011., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/227524

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru sanāksmē: 2011.gada 17.martā

Vēl šajā numurā

22.03.2011., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrija: Par ES līdzfinansējumu programmai "Skolas auglis"

Eiropas Komisija ir akceptējusi Zemkopības ministrijas (ZM) lūgumu papildu Eiropas Savienības līdzfinansējuma piešķiršanai programmas skolu apgādei ar augļiem un dārzeņiem (programmai "Skolas auglis") ieviešanai nākamajā mācību gadā.

15.martā Eiropas Komisija apstiprināja lēmumu, kas paredz Latvijai sākotnēji plānotā ES līdzfinansējuma summu programmas "Skolas auglis" ieviešanai 2011./2012.mācību gadā palielināt no 450 100 eiro līdz 764 235 eiro, tādējādi nodrošinot Latvijas skolēniem iespēju saņemt bezmaksas augļus un dārzeņus ilgākā periodā.

2010./2011.mācību gadā programma "Skolas auglis" tika ieviesta no 10.janvāra līdz 25.februārim un, pateicoties 450 100 eiro lielam Eiropas Savienības līdzfinansējumam, tās laikā bezmaksas augļus un dārzeņus saņēma vairāk nekā 67 tūkstoši 1.–6.klašu skolēnu. Izvērtējot programmas īstenošanas pieredzi, kā arī ņemot vērā skolu, skolēnu un to vecāku lielo interesi par šo programmu, Zemkopības ministrija lūdza Eiropas Komisijai palielināt Latvijai garantēto Eiropas Savienības līdzfinansējuma aploksni, tādējādi dodot iespēju nodrošināt svaigus augļus un dārzeņus skolēniem ilgākā periodā.

 

Ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!