• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts ieņēmumu dienests: Par valsts amatpersonas deklarāciju iesniegšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.03.2011., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/227844

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

29.03.2011., Nr. 49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts ieņēmumu dienests: Par valsts amatpersonas deklarāciju iesniegšanu

Valsts ieņēmumu dienests (VID) atgādina, ka saskaņā ar likumu “Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā” valsts amatpersonām kārtējā gada valsts amatpersonas deklarācijas ir jāiesniedz līdz 1.aprīlim. Valsts amatpersonas deklarāciju var iesniegt tikai elektroniski, izmantojot Elektroniskās deklarēšanas sistēmu jeb EDS. Uz 28.martu kārtējā gada valsts amatpersonas deklarācijas ir iesnieguši tikai 57% amatpersonu.

Likuma “Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā” 25.panta 2.daļa paredz, ka valsts amatpersona ik gadu līdz 1.aprīlim iesniedz kārtējo gada valsts amatpersonas deklarāciju. Sākot ar 2010.gada 1.janvāri, amatpersonas deklarācijas var iesniegt tikai elektroniski, izmantojot EDS.

Uz 28.martu tikai 57% amatpersonu, kurām VID jāiesniedz kārtējā gada valsts amatpersonas deklarācija, ir to izdarījušas. Uz šo datumu tikai 37% valsts augstāko amatpersonu (Saeimas deputāti, parlamentārie sekretāri, ministri, Ministru prezidents, Valsts prezidents) ir iesnieguši kārtējo gada deklarāciju.

VID Sabiedrisko attiecību daļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!