• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrija: Par Eiropas Sociālā fonda apguves progresu Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.03.2011., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/227854

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pievienotās vērtības nodokļa ieņēmumiem februārī

Vēl šajā numurā

29.03.2011., Nr. 49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrija: Par Eiropas Sociālā fonda apguves progresu Latvijā

Eiropas Komisijas (EK) pārstāvji, tiekoties ar Eiropas Savienības (ES) fondu vadošās iestādes Finanšu ministrijas pārstāvjiem ikgadējā sanāksmē par Eiropas Sociālā fonda (ESF) līdzfinansēto aktivitāšu ieviešanu 2007.–2013.gada plānošanas periodā, atzinīgi novērtējuši ESF apguves progresu Latvijā.

“Pēc februāra beigu datiem Latvija uzrāda labākos rezultātus starp jaunajām ES dalībvalstīm gan pēc noslēgtajiem līgumiem ESF projektiem, kas ir 86,5% no kopējā ESF piešķīruma, gan pēc izmaksātās summas ESF finansējuma saņēmējiem, kas ir gandrīz 40% no kopējā ESF piešķīruma, gan arī pēc saņemtajiem maksājumiem no EK, kas ir 43% no kopējā ESF piešķīruma,” uzsver Finanšu ministrijas valsts sekretāra vietnieks ES fondu jautājumos Aleksandrs Antonovs.

Tāpat Eiropas Komisija uzteica Latviju par ESF ietvaros sniegto aktīvo atbalstu nodarbinātības jomai un bezdarba samazināšanai.

Finanšu ministrijas ES fondu speciālisti tikās ar Eiropas Komisijas Nodarbinātības, sociālo lietu un sociālās iekļaušanas ģenerāldirektorāta pārstāvjiem, lai atskatītos uz iepriekšējā atskaites periodā paveikto, izrunātu ESF finansējuma apguvi, noteikto rādītāju sasniegšanas progresu, nepieciešamās izmaiņas plānošanas dokumentos un aktualitātes nākamajā plānošanas periodā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!