• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrija: Par Latvijas gatavošanos prezidentūrai ES Padomē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.04.2011., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/228182

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Veselības ministrija: Pat traumpunktu un lokālo slimnīcu darba organizāciju

Vēl šajā numurā

05.04.2011., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrija: Par Latvijas gatavošanos prezidentūrai ES Padomē

1.aprīlī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis ir izveidojis divas starpinstitūciju darba grupas Ārlietu ministrijas vadībā, lai turpinātu Latvijas gatavošanos prezidentūrai Eiropas Savienības Padomē 2015.gada pirmajā pusē.

Viena no darba grupām strādās pie Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē 2015.gadā budžeta tāmes sagatavošanas un līdz 2011.gada 1.jūnijam iesniegs Ministru kabinetā rīkojuma projektu par Latvijas prezidentūrai nepieciešamā finansējuma paredzēšanu atbildīgo valsts iestāžu turpmāko gadu budžetos. Tāpat darba grupa sagatavos priekšlikumus par budžeta veidošanas, izmantošanas un uzraudzības principiem. Darba grupas koordināciju Ārlietu ministrija veiks, cieši sadarbojoties ar Finanšu ministriju, Valsts kanceleju un nozaru ministrijām. Otra darba grupa koordinēs pasākumus, lai izveidotu vienotu datortīklu un valsts informācijas sistēmu darbam ar ES dokumentiem Latvijas prezidentūras vajadzībām, ko pēc tās noslēguma turpinās izmantot valsts pārvaldes dokumentu apritē. Darba grupas sastāvā ir Ārlietu ministrijas, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Satiksmes ministrijas, Satversmes aizsardzības biroja, Valsts kancelejas, kā arī Valsts reģionālās attīstības aģentūras un Latvijas Valsts radio un televīzijas centra pārstāvji.

Ar Ministru prezidenta 28.marta rīkojumu jau tika izveidota darba grupa Latvijas prezidentūrai nepieciešamā personāla plānošanas, atlases un apmācības jautājumu koordinēšanai, kā arī personāla piesaistes vadlīniju un modeļa izstrādāšanai.

Ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!