• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Nacionālā attīstības plāna izstrādi un īstenošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.04.2011., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/228187

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Baltijas asamblejas Latvijas delegāciju

Vēl šajā numurā

05.04.2011., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Nacionālā attīstības plāna izstrādi un īstenošanu

4.aprīlī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis parakstījis rīkojumu par funkciju audita grupas izveidi, lai izvērtētu Nacionālā attīstības plāna (NAP) 2007.–2013.gadam izstrādes, īstenošanas un novērtēšanas procesus.

Darba grupa izvērtēs NAP 2007.–2013.gadam izstrādes, īstenošanas un novērtēšanas procesus, kā arī sagatavos priekšlikumus par NAP 2014.–2020.gadam izstrādes laika grafiku, kā arī īstenošanas un novērtēšanas sistēmas organizatorisko un institucionālo nodrošinājumu. Vienlaikus darba grupai uzdots sagatavot un līdz 2011.gada 14.aprīlim iesniegt Funkciju audita komisijā funkciju audita ziņojuma projektu un Ministru kabineta rīkojuma projektu par Nacionālā attīstības plāna 2014.–2020.gadam izstrādi.

Kā norāda Ministru prezidents V.Dombrovskis, tad šā izvērtējuma mērķis ir sniegt neatkarīgu, objektīvu skatījumu uz Nacionālā attīstības plāna 2007.–2013.gadam stiprajām un vājajām pusēm, analizējot pagātnes pieredzi, kā arī aptaujājot Latvijas sabiedrības viedokļu līderus par to, kāds būtu piemērotākais jaunā NAP saturs un loma plānošanā. V.Dombrovskis uzskata: “Funkciju audita darba grupas galvenais uzdevums ir sagatavot ieteikumus par to, kā nodrošināt politikas plānošanas dokumentu efektīvu īstenošanu, vienlaikus novēršot to dublēšanos un nodrošinot plānošanas saskaņotību ar reāliem īstenošanas instrumentiem – valsts budžetu un Eiropas Savienības fondiem.”

Par funkciju audita grupas vadītāju iecelta Valsts kancelejas Stratēģiskās analīzes departamenta konsultante Zanda Ozola. Grupā darbosies pārstāvji no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Ekonomikas ministrijas, Aizsardzības ministrijas, Zemkopības ministrijas, Izglītības un zinātnes ministrijas, Satiksmes ministrijas, Finanšu ministrijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Latvijas Sieviešu nevalstisko organizāciju sadarbības tīkla.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!