• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Baltijas asamblejas Latvijas delegāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.04.2011., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/228189

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par aizsardzības ministra darba vizīti Vācijā

Vēl šajā numurā

05.04.2011., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Baltijas asamblejas Latvijas delegāciju

1.aprīlī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis tikās ar Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāju Jāni Reiru un delegācijas pārstāvjiem. Sarunas laikā puses atzīmēja Baltijas asamblejas un Baltijas Ministru padomes (BMP) veiksmīgo sadarbību un pārrunāja prioritāros projektus.

J.Reirs informēja par Baltijas asamblejas prioritātēm šajā gadā, kas ietver reģionālā enerģētikas tirgus attīstību un enerģētikas drošības jautājumus, uz zināšanām balstītas ekonomikas, kā arī transporta infrastruktūras attīstību. Kā būtiskas sadarbības jomas tika atzīmēti veselības un demogrāfijas jautājumi valsts un sabiedrības ilgtspējas nodrošināšanai.

Ministru prezidents V.Dombrovskis informēja par BMP virzību Baltijas valstīm būtiskāko projektu attīstībā, to skaitā Baltijas enerģētikas tirgus starpsavienojuma plāna ieviešana un Baltijas valstu enerģētiskās neatkarības veicināšanas projekti, kā arī transporta savienojumi starp Baltijas valstīm (Rail Baltica un Via Baltica).

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!