• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par stipendijām Latvijas ģermānistiem doktora darbu izstrādei. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.03.1999., Nr. 79/82 https://www.vestnesis.lv/ta/id/22831

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts veterinārais dienesta rīkojums Nr.29

Par veterināro atļauju izdošanas kārtību gaļas un gaļas produktu ievešanai Latvijā

Vēl šajā numurā

16.03.1999., Nr. 79/82

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par stipendijām Latvijas ģermānistiem doktora darbu izstrādei

Vācijas Akadēmiskais apmaiņas dienests (VAAD) šogad pēdējo reizi Latvijas ģermānistiem piedāvā finansiālu atbalstu disertācijas izstrādei dzimtenē.

Programmas ietvaros paredzēts sniegt artavu to jauno Latvijas ģermānistu atbalstam, kas vēlas iegūt doktora grādu, lai uzsāktu augstskolas pasniedzēju karjeru. Atbalsts tiek sniegts, sākot ar 1999.gada 1.oktobri, un ilgst sākotnēji 12 mēnešus. Uz iesnieguma pamata veicināšanas laiks var tikt pagarināts maksimāli līdz trim gadiem.

Veicināšanas mērķis ir sniegt stipendiātiem iespēju strādāt par pasniedzējiem dzimtenes augstskolās un vienlaikus sagatavot disertācijas. Papildus tam reizi gadā ir paredzēta divus mēnešus ilga uzturēšanās kādā no Vācijas augstskolām studiju mērķiem, kuras laikā tiek gatavota disertācija.

Šīs programmas ietvaros tiek segti izdevumi pētniecības darbam un izmaksas dzimtenē. Laikā, kad stipendiāti uzturas Vācijā, viņi saņem īstermiņa pētniecisko stipendiju, kā arī naudu pētniecības un pasniedzēja darbam nepieciešamās literatūras iegādei.

Pretendenti tiek gaidīti Latvijas Zinātnes padomē —VAAD partnerorganizācijā Latvijā, Rīgas Tehniskajā universitātē, Kaļķu ielā 1, 322.telpā, Rīgā, LV–1050, tālr.7089012, Māra Sniķere.

Vācijas vēstniecības informācija

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!