• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas Republikas 7. Saeimas 1999. gada Ziemas sesija 9. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.1999., Nr. 83/84 https://www.vestnesis.lv/ta/id/22847

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 1999. gada 11. marta sēdē

Vēl šajā numurā

17.03.1999., Nr. 83/84

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas

7. Saeimas 1999. gada Ziemas sesija

9. burtnīca

8. — 15. marts

Saeimas Prezidija

1999. gada 8. marta sēdē

1. Sēdē izskatīja četrus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta G.Krasta iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu.

Prezidijs nolēma piešķirt deputātam G.Krastam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 11.martā un ziņot par to Saeimai nākamajā Saeimas sēdē.

3. Izskatīja deputāta A.Kalvīša iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu.

Prezidijs nolēma piešķirt deputātam A.Kalvītim neapmaksātu atvaļinājumu no 1999.gada 10.marta līdz 12.martam un ziņot par to Saeimai nākamajā Saeimas sēdē.

4. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1999.gada 11.marta sēdes darba kārtību.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Juridiskā komisija izveidojusi apakškomisiju Komerclikumdošanas aktu izstrādei.

Par minētās apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts L.Muciņš, bet par sekretāru — M.Segliņš.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka izveidota Sociālo un darba lietu komisijas Sabiedrības veselības apakškomisija.

Par minētās apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēts R.Ražuks, bet par sekretāri — A.Mūrniece.

7. Pieņēma zināšanai Saeimas Iesniegumu biroja nolikumu.

8. Prezidijs nolēma izsniegt Ministru prezidenta V.Krištopana iesniegto Ministru kabineta deklarācijas izpildes rīcības plānu visām Saeimas frakcijām, Saeimas bibliotēkai un Dokumentu nodaļai.

9. Prezidijs nolēma nosūtīt Centrālajai vēlēšanu komisijai deputāta I.Godmaņa iesniegumu par to, ka viņš noliek 7.Saeimas deputāta mandātu uz finansu ministra amata pildīšanas laiku.

10. Apstiprināja izdevumu tāmi Eiropas Padomes parlamentārās asamblejas Komitejas attiecību uzturēšanai ar parlamentiem oficiālai vizītei Latvijā no 1999.gada 14.marta līdz 16.martam.

11. Pieņēma lēmumu par Saeimas sēžu kavējumiem 1999.gada februārī.

Pamatojoties uz Saeimas Kārtības ruļļa 15.pantu, Saeimas Prezidijs nolēma atzīt 11.februāra sēdes kavējumu par neattaisnotu un uzlikt sodu 20 procentu apmērā no mēneša pamatalgas deputātam J.Ādamsonam.

12. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus:

Dz.Rasnačam (Saeimas 18.februāra sēdē);

G.Dambergam (Saeimas 25.februāra sēdē);

Ģ.V.Kristovskim(Saeimas 4.marta sēdē).

13. Apstiprināja komandējumus:

1) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas loceklim R.Labanovskim un Latvijas delegācijas sekretāram I.Aizstrautam laikā no 1999.gada 13.marta līdz 17.martam uz Rierumeiropas Savienības asamblejas Aizsardzības un politiskās komitejas kārtējām sēdēm, kā arī pastāvīgās komitejas sēdi Parīzē (Francija);

2) deputātam J.Sinkam un Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretārei A.Jankevicai un šoferim Z.Pudānam 1999.gada 21. un 22.martā uz 8.parlamentārās konferences par sadarbību Baltijas jūras reģionā sagatavošanas darba grupas sēdi Kaļiņgradā (Krievija);

3) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam E.Inkēnam, komisijas locekļiem J.Sinkam, A.Kiršteinam, E.Baldzēnam, A.Bērziņam, B.Cilevičam, J.Sokolovskim, I.Solovjovam, V.Lāzo, Eiropas Savienības un Latvijas apvienotās parlamentārās komitejas dalībniekiem V.Ģīlim, V.Muižniecei, M.Mitrofanovam un Eiropas lietu komisijas konsultantēm I.Kriškānei un I.Rubenei laikā no 1999.gada 13.marta līdz 17.martam uz apmācības programmu Māstrihtā (Nīderlande) un Briselē (Beļģija);

4) Ārlietu komisijas priekšsēdētājam G.Krastam, Ārlietu komisijas locekļiem I.Solovjovam, N.Rudēvičam, R.Pīkam, R.Labanovskim, Ārlietu komisijas konsultantei A.Ābolai, Ārlietu komisijas tehniskajai sekretārei V.Matvejevai un šoferim Z.Ļutkus 1999.gada 25. un 26.martā uz Viļņu (Lietuva);

5) Eiropas lietu komisijas loceklei I.Birzniecei laikā no 1999.gada 14.marta līdz 20.martam un Ārlietu komisijas priekšsēdētājam G.Krastam laikā no 1999.gada 16.marta līdz 21.martam pieredzes apmaiņas programmā uz Bonnu, Frankfurti (Vācija) un Briseli (Beļģija).

14. Prezidijs nolēma neapstiprināt komandējumu uz Londonu (Lielbritānija) Aizsardzības un iekšlietu komisijas loceklim J.Dalbiņam laikā no 1999.gada 22.marta līdz 26.martam, lai piedalītos konferencē "Krievija un jaunā Eiropa".

Prezidijs nolēma minētajā laikā attaisnot deputātam J.Dalbiņam Saeimas sēžu kavējumus.

15. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) deputāta J.Sinkas pārskatu par piedalīšanos 2.Baltijas asamblejas un Ziemeļu Padomes kopīgajā sēdē Helsinkos šā gada 8. un 9.februārī;

2) deputāta J.Sinkas pārskatu par piedalīšanos Eiropas Padomes parlamentārās asamblejas 1999.gada sesijas pirmajā daļā Strasbūrā 1999.gada 25. — 29.janvārī.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!