• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.04.2011., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/228561

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

12.04.2011., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz INĀRU RADEBAHU un KRISTAPU RADEBAHU, dzīv. Fabrikas ielā 2a-16, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īri Ls 336,61 apmērā (2011.gada 31.martā). Ja norādītajā termiņā parāds netiks samaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī īres maksas parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz VLADIMIRU DMITRIJEVU, dzīv. Fabrikas ielā 2a-39, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īri Ls 274,71 apmērā (2011.gada 31.martā). Ja norādītajā termiņā parāds netiks samaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī īres maksas parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz DEVI KLĒBAHU, dzīv. Fabrikas ielā 2a-40, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īri Ls 397,84 apmērā (2011.gada 31.martā). Ja norādītajā termiņā parāds netiks samaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī īres maksas parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!