• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.2011., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/228785

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

15.04.2011., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Konkurss

Zemkopības ministrija, pamatojoties uz Zivju fonda padomes 2011.gada 6.aprīļa lēmumu, izsludina projektu iesniegumu iesniegšanas 2011.gada otro kārtu šādam Zivju fonda pasākumam:

Zivju resursu pavairošana un atražošana publiskajās ūdenstilpēs un ūdenstilpēs, kurās zvejas tiesības pieder valstij, kā arī citās ūdenstilpēs, kas ir valsts vai pašvaldību īpašumā - 30 dienas (līdz 2011.gada 14.maijam) ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru 18 000 Ls.

Projekta iesniegums jāiesniedz Lauku atbalsta dienestā Rīgā, Republikas laukumā 2, 8.stāvā, 820.kabinetā (tālr. 67027687).

Projekta iesnieguma veidlapa un informācija par projektu iesniegšanas kārtību pieejama Lauku atbalsta dienesta mājaslapā: www.lad.gov.lv.

Lai Zivju fonda pasākumam "Zivju resursu pavairošana un atražošana publiskajās ūdenstilpēs un ūdenstilpēs, kurās zvejas tiesības pieder valstij, kā arī citās ūdenstilpēs, kas ir valsts vai pašvaldību īpašumā" pieteiktie projekti nedublētu jau plānotās no valsts budžeta finansētās zivju ielaišanas, pirms projekta iesnieguma iesniegšanas Lauku atbalsta dienestā lūdzam iepazīties ar Zemkopības ministrijas mājas lapas www.zm.gov.lv sadaļas "Zivsaimniecība" apakšsadaļā "Akvakultūra" ievietoto dokumentu "Plāns zivju mazuļu ielaišanai dabiskās ūdenstilpēs Zivju resursu atražošanas valsts programmas izpildei 2011. gadā no Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta BIOR zivju audzētavām".

 

 

 

 

 

 

 

 

2011.gada 14.aprīlis

Paziņojums par iepirkuma procedūru

Finansējuma saņēmējs: SIA "Rojas DzKU"
Reģistrācijas numurs: 49003000396
Juridiskā adrese: Selgas iela 8, Roja, Rojas pagasts, Rojas novads, LV-3264
Kontaktinformācija: Tālr. 29136442; fakss 63232347
Projekta nosaukums: "Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Rojā"
Projekta numurs: nr. 3.DP/5.1.1.0/08/IPIA/VIDM/029
Iepirkuma procedūras nosaukums: "Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Rojā - ūdensvada un kanalizācijas tīklu projektēšana un izbūves būvuzraudzība"
Iepirkuma procedūras apraksts: Nodrošināt ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu projektēšanas, rekonstrukcijas, izbūves būvuzraudzību
Informācija par Nolikuma saņemšanas vietu un laiku: Nolikumu var saņemt SIA "Rojas DzKU" Selgas ielā 8, Rojā, Rojas pagastā, Rojas novadā, līdz 2011.gada 3.maijam plkst. 12.00
Piedāvājumu iesniegšanas termiņš: 2011.gada 3.maijs plkst. 12.00

 

 

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Lauku atbalsta dienests izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Zivsaimniecības fonda (EZF) un Rīcības programmas (RP) pasākumam "Investīcijas akvakultūras uzņēmumos" saskaņā ar 2009.gada 14.jūlija Ministru kabineta noteikumiem Nr.783 "Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu lauku un zivsaimniecības attīstībai" un 2008.gada 1.aprīļa Ministru kabineta noteikumiem Nr.240 "Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu zivsaimniecības attīstībai atklātu projektu iesniegumu konkursu veidā pasākumam "Investīcijas akvakultūras uzņēmumos"".

Piektās kārtas projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2011.gada 16.maija līdz 2011.gada 16.jūnijam.

Piektās kārtas pieejamais publiskais finansējums ir 3 800 000 (trīs miljoni astoņi simti tūkstoši) latu.

Kārtā iesniegto projektu īstenošanas beigu datums ir viens gads no Lauku atbalsta dienesta lēmuma par projekta apstiprināšanu stāšanās spēkā, ja tiek veiktas investīcijas ražošanas pamatlīdzekļu iegādei, un divi gadi no Lauku atbalsta dienesta lēmuma par projekta apstiprināšanu stāšanās spēkā, ja tiek veikta būvniecība vai rekonstrukcija.

Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir atrodami mājas lapā: www.lad.gov.lv.

Projekta iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs pēc projekta īstenošanas adreses. Reģionālo lauksaimniecības pārvalžu adreses ir atrodamas mājas lapā: www.lad.gov.lv.

 

 

 

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Lauku atbalsta dienests izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Zivsaimniecības fonda (EZF) un Rīcības programmas (RP) pasākumam "Investīcijas zvejas kuģu ierīcēs un zvejas rīku selektivitāte" saskaņā ar 2009.gada 14.jūlija Ministru kabineta noteikumiem Nr.783 "Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu lauku un zivsaimniecības attīstībai" un 2008.gada 13.oktobra MK noteikumiem Nr. 845 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība pasākumam "Investīcijas zvejas kuģu ierīcēs un zvejas rīku selektivitāte".

Ceturtās kārtas projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2011.gada 16.maija līdz 2011.gada 15.decembrim.

Ceturtās kārtas pieejamais publiskais finansējums ir 700 000 (septiņi simti tūkstoši) latu.

Kārtā iesniegto projektu īstenošanas beigu datums ir divu gadu laikā no Lauku atbalsta dienesta lēmuma par projekta apstiprināšanu stāšanās spēkā.

Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir atrodami mājas lapā: www.lad.gov.lv.

Projekta iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs pēc projekta īstenošanas adreses. Reģionālo lauksaimniecības pārvalžu adreses ir atrodamas mājas lapā: www.lad.gov.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!