• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar PVO Eiropas reģiona biroja direktori. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.04.2011., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/ta/id/228889

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Tukuma novada uzņēmējiem

Vēl šajā numurā

19.04.2011., Nr. 61

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar PVO Eiropas reģiona biroja direktori

18.aprīlī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis tikās ar Pasaules Veselības organizācijas (PVO) Eiropas reģionālo direktori Zuzannu Jakabu. Tikšanās laikā amatpersonas pārrunāja sabiedrības veselības politikas jautājumus Latvijā.

Z.Jakaba pauda gandarījumu par Latvijas pieeju, ilgtermiņā plānojot sabiedrības veselības politiku un izstrādājot Sabiedrības veselības pamatnostādnes 2011.–2017.gadam. PVO pārstāve arī aicināja šo pamatnostādņu ieviešanu attiecināt uz visu nozaru politikām un iesaistīt visus valdības ministrus. Latvija, izmantojot šo pieeju, ir paraugs citām Eiropas valstīm.

Tikšanās laikā Z.Jakaba uzsvēra, ka saredz iespēju Latvijā vēl paaugstināt akcīzes nodokli stiprajam alkoholam, jo Latvijā alkohola cenas ir salīdzinoši zemas.

Ministru prezidents norādīja, ka valsts budžeta ietvarā veselības joma ir viena no prioritātēm. Līdz ko finansiālā situācija atļaus palielināt atvēlēto naudas apjomu šai nozarei, tas tiks darīts. Vienlaikus V.Dombrovskis uzsvēra, ka 2012.gadā vēl jāveic izdevumu samazinājums fiskālās konsolidācijas ietvaros par 150–180 miljoniem latu.

Zanda Šadre, Ministru prezidenta
preses sekretāra p.i.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!