• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.04.2011., Nr. 63 https://www.vestnesis.lv/ta/id/229114

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

21.04.2011., Nr. 63

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības


Dzīvojamās ēkas Artilērijas ielā 58 īpašnieku pilnvarotais pārstāvis SIA Vide J, reģistrācijas numurs 40003948100, tās valdes locekļa Mārtiņa Jansona personā brīdina parādnieci DINU DEKSNI, pers. kods 3008XX-XXXXX, kura savu dzīvesvietu deklarējusi Rīgā, Artilērijas ielā 58, dzīvoklis nr.3, par to, ja 1 (viena) mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas netiks pilnībā samaksāts parāds par dzīvojamās telpas īri Artilērijas ielā 58, dzīvoklis nr.3 un līgumsods kopā: Ls 243,61 (divi simti četrdesmit trīs lati, 61 santīms), SIA Vide J, saskaņā ar LR likuma "Par dzīvojamo telpu īri" 28.2.pantu iesniegs tiesā prasību par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu, izlikšanu no dzīvojamās telpas bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas un parāda piedziņu.

 

SIA "Iecavkrasti" brīdina IRINU SKOROMKU, dzim. 1971.gada 17.maijā, par to, ka ir pārkāpti 2009.gada 7.septembra dzīvojamo telpu Aizupes 70, Ozolnieki, Ozolnieku novads, Jelgavas rajons, īres līguma 7.2.punkta noteikumi, kas nosaka, ka dzīvokļa īrniekam maksājumi par īri un pakalpojumiem ir jāsamaksā par katru kārtējo mēnesi līdz mēneša 15.datumam. Ja viena mēneša laikā netiks nomaksāts parāds par īri un pakalpojumiem, tiks sniegta prasība Jelgavas tiesā par parāda piedziņu, īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvokļa bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas.

 

SIA "Iecavkrasti" brīdina GINTU BIEZO, dzim. 1970.gada 7.martā, par to, ka ir pārkāpti 2009.gada 24.februāra dzīvojamo telpu Aizupes 57, Ozolnieki, Ozolnieku novads, Jelgavas rajons, īres līguma 7.2.punkta noteikumi, kas nosaka, ka dzīvokļa īrniekam maksājumi par īri un pakalpojumiem ir jāsamaksā par katru kārtējo mēnesi līdz mēneša 15.datumam. Ja viena mēneša laikā netiks nomaksāts parāds par īri un pakalpojumiem, tiks sniegta prasība Jelgavas tiesā par parāda piedziņu, īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvokļa bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!