• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.04.2011., Nr. 66 https://www.vestnesis.lv/ta/id/229333

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

28.04.2011., Nr. 66

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

AS "Latvijas valsts meži" rīko konkursu

Konkursa objekts - Zemes nomas un zemes dzīļu izmantošanas tiesību kūdras ieguvei (uz 25 gadiem) vai zemes nomas tiesību piešķiršana kultivēto ogu (lielogu dzērveņu, brūkleņu, melleņu u.c.) audzēšanai (uz 12 gadiem) zemes vienības daļā kadastra apz. 6846 008 0045 8004, Ludzas nov., Brigu pag. nekustamā īpašuma kadastra nr. 6846 008 0027.

Piedāvājumu atvēršana notiks 2011. gada 28. jūnijā plkst. 10 AS "Latvijas valsts meži" telpās Rīgā, Alises ielā 13a.

Konkursa objekta apskates nepieciešamības gadījumā, lūdzam sazināties ar kontaktpersonu: Zigrīdu Balodi, z.balode@lvm.lv, mob.tālr. +371 29375486.

Ar konkursa nolikuma tekstu un zemes nomas līguma projektu var iepazīties AS LVM mājas lapā: www.lvm.lv, sadaļā "Profesionāļiem".

Lai reģistrētos kā nolikuma saņēmējs, ir jānosūta e-pasts kontaktpersonai LVM nekustamie īpašumi juriskonsultei Kristīnei Kiršbaumai uz e-pasta adresi k.kirsbauma@lvm.lv, norādot sekojošas ziņas: Pretendenta nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko un faktisko adresi, tālruņa un faksa numuru un aktīvā e-pasta adresi. Vienlaicīgi ar minētajiem datiem ir jānosūta maksājuma uzdevums, kas apliecina samaksu par Konkursa dokumentiem.

Konkursa dalības maksa Ls 400 (četri simti latu). Piedāvājuma iesniegšanas dienā, Pretendents iesniedz maksājuma dokumentu, kas apliecina dalības maksas iemaksu AS LVM kontā.

Par konkursa noteikumiem jautājiet LVM Nekustamie īpašumi juriskonsultei Kristīnei Kiršbaumai, k.kirsbauma@lvm.lv, tālrunis +371 26667161.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!