• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aicinot aktīvāk apkarot kontrabandu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.04.2011., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/229421

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Satversmes tiesas tiesnešiem

Vēl šajā numurā

29.04.2011., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aicinot aktīvāk apkarot kontrabandu

27.aprīlī Ministru prezidents sasauca operatīvo sanāksmi, lai ar atbildīgajām amatpersonām pārrunātu Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas kriminālpārvaldes darbinieku atklāto vēstuli, kurā tika paustas bažas par sasteigtu VID Muitas kriminālpārvaldes reorganizāciju. Tajā piedalījās VID Muitas kriminālpārvaldes direktors Marjans Burijs, VID Muitas pārvaldes direktors Tālis Kravalis un Finanšu ministrijas pārstāvji.

Tikšanās laikā Ministru prezidents aicināja izvērtēt nepieciešamību veikt apjomīgu reorganizāciju, ņemot vērā, ka 2010.gada novembrī jau tika pabeigta plaša VID reorganizācija, lai uzlabotu dienesta darba efektivitāti.

Ministru prezidents atbildīgajām amatpersonām sarunā vairakkārt uzsvēra, ka šobrīd prioritāri ir panākt straujākus darba rezultātus ēnu ekonomikas un kontrabandas apkarošanā, kas veicinātu ieņēmumus valsts budžetā. Ministru prezidents aicināja šos jautājumus risināt normālā darba gaitā, savstarpēji sadarbojoties visām iesaistītajām pusēm – Muitas kriminālpārvaldei, VID un Finanšu ministrijai.

Atklātā vēstule tika adresēta arī Valsts prezidentam, un šo jautājumu Ministru prezidents pārrunāja tikšanās laikā ar Valdi Zatleru 27.aprīlī.

 

Zanda Šadre, Ministru prezidenta preses sekretāra p.i.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!