• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Satiksmes ministrs: Pārrunājot autoceļu sakārtošanas plānu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.05.2011., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/229832

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemkopības ministrs: Ar ES eksperti pārrunājot aktualitātes zivsaimniecībā

Vēl šajā numurā

10.05.2011., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Satiksmes ministrs: Pārrunājot autoceļu sakārtošanas plānu

Satiksmes ministrs Uldis Augulis 5.maijā tikās ar VAS “Latvijas valsts ceļi” (LVC) vadību un pārrunāja kapitālsabiedrības sagatavoto plānu autoceļu darbiem.

Ministrs bija uzdevis LVC sagatavot izvērstu plānu, kurā jāiekļauj precīzs darbu veikšanas grafiks un darbu apjoms ceļu segumu uzturēšanai un atjaunošanai šajā sezonā, tostarp arī bedrīšu labošanā uz valsts un pašvaldību autoceļiem.

LVC valdes loceklis Jānis Lange ministru iepazīstināja ar situāciju uz valsts un pašvaldību autoceļiem – kādā stāvoklī ir asfalta seguma ceļi, grants ceļi, kādi ir šā gada infrastruktūras rekonstrukcijas plāni, kā veicas ar bedru labošanu uz ceļiem, kāda ir satiksmes drošības situācija u.c.

Abu amatpersonu sarunās ministram radās papildu jautājumi, uz kuriem atbildes jānoskaidro, lai spētu sagatavot izvērstu autoceļu darbu veikšanas plānu, kas dotu ilgtermiņa skatījumu plānveidīgai infrastruktūras sakārtošanai. Tostarp ministrs uzdeva LVC vadībai izvērtēt iespēju piesaistīt papildu resursu (uzņēmumus), kas bedres salabotu daudz īsākā laikā, nekā tas ir paredzēts šobrīd, proti, bedrīšu labošana notiek līdz pat vasaras vidum. Ministrs uzskata, ka šim termiņam jābūt īsākam un tas neprasa papildu finansējumu.

Papildu informācija LVC jāsagatavo un jāiesniedz ministram līdz 10.maijam.

Ināra Pomere, ministra padomniece

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!