• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar "Iespējamās misijas" ceturtā iesaukuma skolotājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.2011., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/ta/id/230042

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Lielās talkas organizatoriem un atbalstītājiem

Vēl šajā numurā

13.05.2011., Nr. 74

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar “Iespējamās misijas” ceturtā iesaukuma skolotājiem

Valsts prezidents Valdis Zatlers 12.maijā piedalījās izglītības iniciatīvas “Iespējamā misija” gada noslēguma pasākumā, kura laikā iepazinās ar 21 “Iespējamās misijas” ceturtā iesaukuma dalībnieku – jauno skolotāju, kuri jaunajā mācību gadā sāks strādāt dažādās Latvijas skolās.

Valsts prezidents apliecināja, ka viņam ir liels gods būt par “Iespējamās misijas” kustības patronu, kam viņš ir piekritis uzreiz pēc uzaicinājuma, pārdomājot to vien dažas sekundes. Viņš atzīmēja, ka “Iespējamā misija” ir labs piemērs valsts un nevalstiskas organizācijas sadarbībai kopīgu mērķu sasniegšanā.

Sveicot jaunos ceturtā iesaukuma skolotājus, V.Zatlers novēlēja “Iespējamai misijai” piedzīvot arī simto misijas iesaukumu, kas apliecinātu projekta nozīmīgumu ne tikai šai, bet arī nākamajām paaudzēm.

“Visa pamatā tam, cik labklājīga būs mūsu valsts, ir izglītība. Valsts dot diezgan daudz tās nodrošināšanā, bet bieži vien, lai aizrautu skolēnus, ar to ir par maz. Ir vajadzīga degsme, fanātisms un jaunības maksimālisms – tas dod ļoti labus panākumus. Ja mēs pievienojam klāt vēl jūsu, jauno skolotāju, sirdsdegsmi un vēlmi nodot tikko iegūtās zināšanas tālāk, mēs iegūstam jaunu paaudzi, nākamos misionārus un mūsu valsts izglītības veidotājus,” atzina Valsts prezidents.

“Iespējamās misijas” projekta mērķis ir rosināt sabiedrību aktīvāk iesaistīties izglītības jautājumu risināšanā, diskutējot par to, kādu skolu sabiedrība vēlas redzēt Latvijā, un, sadarbojoties ar izglītības darbiniekiem, piedāvāt risinājumus pozitīvām un mūsdienīgām pārmaiņām izglītības sistēmā. Valsts prezidents V.Zatlers “Iespējamo misiju” atbalsta jau no tās darbības pirmsākumiem un ir programmas patrons.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!