• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.05.2011., Nr. 80 https://www.vestnesis.lv/ta/id/230613

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Vēl šajā numurā

25.05.2011., Nr. 80

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

LATVIJAS SPORTA PEDAGOĢIJAS AKADĒMIJA IZSLUDINA KONKURSU

uz akadēmiskā personāla amatiem:

Vadošais pētnieks (ar doktora grādu) - 2 amata vietas

Pētnieks (ar doktora vai maģistra grādu) - 2 amata vietas

Zinātniskais asistents - 3 amata vietas

Amatu pretendentiem jāiesniedz šādi dokumenti:

- iesniegums par piedalīšanos konkursā

- dokumentu kopijas, kas apliecina nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus

- dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae)

- pēdējo 6 gadu publikāciju saraksts

- pēdējo 6 gadu saraksts par piedalīšanos zinātniskajās konferencēs

Dokumenti iesniedzami mēneša laikā pēc sludinājuma publicēšanas LSPA zinātniskajai sekretārei, Brīvības gatvē 333, 242.kabinetā. Uzziņas pa tālr. 67543355 (I.Dravniece).

 

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs izsludina konkursu galvenā valsts notāra palīga amatu

Galvenie pienākumi:

- organizēt sanāksmes un protokolēt to norisi

- reģistrēt noteiktus dokumentus, koordinēt to apriti iestādē

- atbildēt uz galvenajam valsts notāram adresētajiem telefona zvaniem

- organizēt Uzņēmumu reģistra nodarbināto komandējumus uz ārzemēm

Prasības pretendentiem/pretendentēm:

- vidējā izglītība, vēlama augstākā izglītība

- zināšanas lietvedībā

- labas iemaņas darbā ar datoru

- teicama saskarsmes kultūra un organizatora spējas

Mēs piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu draudzīgā komandā

- labus darba apstākļus

- atalgojumu un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

- darba vietu Rīgas centrā

Pretendentiem/-ēm pieteikties 10 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas. Pieteikuma vēstuli un CV iesniegt vai nosūtīt pa pastu Uzņēmumu reģistram, adrese: Rīga, Pērses iela 2, faksu - 67031793 vai e-pastu: info@ur.gov.lv. Tālrunis uzziņām 67031816. Par konkursa rezultātiem informēsim uz darba pārrunām uzaicinātos pretendentus.

 

Labklājības ministrija izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietuFinanšu un attīstības departamenta Budžeta plānošanas un finanšu analīzes nodaļas finansists

Izvirzāmās prasības finansista amata pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vēlams ekonomikā vai kādā no finanšu vadības jomām)

- vismaz viena gada pieredze valsts pārvaldē

- darba pieredze un finanšu plānošanas jautājumos

- pamatzināšanas Eiropas Savienības struktūrfondu līdzfinansēto projektu īstenošanai nepieciešamā finansējuma plānošanai valsts budžetā

- vismaz vienas svešvalodas, vēlams angļu valodas, sarunu un rakstveida prasmes

- prasme kritiski analizēt, redzēt attīstības perspektīvas, formulēt savu viedokli, kā arī kvalitatīvi veikt amata pienākumus ierobežotos termiņos

- komunikācijas un saskarsmes prasmes

- datortehnikas lietošanas prasmes, lietvedības zināšanas

Finansista amata galvenie darba pienākumi:

- koordinēt Eiropas Savienības fondu projektu finansēšanas plānu izstrādi un aktualizāciju, analizēt iesniegto izmaiņu pamatojumu

- reizi mēnesī apkopot un sagatavot informāciju par kārtējā gada valsts budžeta līdzekļu apguvi Eiropas Savienības fondu finansētajiem projektiem

- sagatavot nepieciešamos dokumentus finanšu līdzekļu pārdales veikšanai starp programmām, apakšprogrammām un izdevumu ekonomiskās klasifikācijas kodiem Eiropas Savienības fondu projektu īstenošanai kārtējā gada likumā par valsts budžetu noteiktās apropriācijas ietvaros saskaņā ar normatīvajos aktos noteikto kārtību

- izvērtēt Eiropas Savienības fondu ierobežotās projektu iesniegumu atlases projektu iesniegtos grozījumus

Motivēta pieteikuma vēstule un CV jāiesniedz 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" personīgi vai jānosūta pa pastu Labklājības ministrijas Administratīvā departamenta Personāla nodaļai Rīgā, Skolas ielā 28, LV-1331.

Tālrunis uzziņām 67021621, e-pasts: silva.atvara@lm.gov.lv; www.lm.gov.lv.

 

Amatu konkursu rezultāti

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs paziņo, ka konkursa kārtībā Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra Funkciju izpildes departamenta Rīgas reģiona komersantu un uzņēmumu reģistrācijas nodaļas valsts notāres ierēdnes amatā no 2011.gada 23.maija iecelta Inita Koperšmita.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Muitas pārvaldes Muitas kontroles organizēšanas daļas Fiziskās kontroles organizēšanas nodaļas vecākā muitas eksperta amatā no 21.03.2011. konkursa kārtībā ir iecelts IVARS VUCENS.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Finanšu policijas pārvaldes Iekšējās drošības daļas izmeklētājas amatā no 24.03.2011. konkursa kārtībā ir iecelta LĪGA PAULIŅA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Pakalpojumu un tirdzniecības vietu pārbaužu daļas Pakalpojumu un tirdzniecības vietu pirmās pārbaužu nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 28.03.2011. konkursa kārtībā ir iecelta ALDA SERŽANTE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Nodokļu atmaksu un pievienotās vērtības nodokļa pārbaužu daļas Nodokļu atmaksu pirmās pārbaužu nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 28.03.2011. konkursa kārtībā ir iecelta DACE ŠTERNA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Klientu apkalpošanas organizācijas daļas galveno nodokļu inspektoru amatā no 29.03.2011. konkursa kārtībā ir ieceltas SIGNE PAVĀRE un ILONA LEJIŅA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Muitas pārvaldes Inspekcijas daļas vecākā muitas eksperta amatā no 04.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelts ALEKSANDRS NEČIPORUKS.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Muitas pārvaldes Inspekcijas daļas vecāko muitas ekspertu amatā uz noteiktu laiku no 04.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelti SANDIS LAPIŅŠ un KRISTĪNE GRIGORJEVA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Maksātnespējas procesu daļas Rīgas nodaļas galvenās juristes amatā no 05.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta ALETA LEVINSKA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Latgales nodokļu administrēšanas daļas Rēzeknes klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas vecākās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 05.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta ILONA ŠULBERGA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Latgales priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 06.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta JEĻENA FIĻIMONOVA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Latgales nodokļu administrēšanas daļas Daugavpils klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 11.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta LEONARDA SKURJATE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Maksātnespējas procesu daļas Rīgas nodaļas galvenās juristes amatā no 11.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta KRISTIĀNA KOČĀNE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Zemgales nodokļu administrēšanas daļas Tukuma klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 11.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta KRISTĪNE OZOLLAPIŅA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Klientu apkalpošanas organizācijas daļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 11.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta KRISTĪNE VĪGANTE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Vidzemes priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas Reģistrācijas un nodokļu maksātāju lietu sektora galvenās nodokļu inspektores amatā no 11.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta OKSANA GAVRILOVA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Vidzemes priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 11.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta INDRA KAUCE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Ziemeļu rajona klientu apkalpošanas centra Nodokļu parādu piedziņas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 11.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta ELĪNA CERIŅA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Zemgales nodokļu administrēšanas daļas Tukuma klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 11.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta ILZE KĻAVA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas rajona klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 11.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta INGA MAKSIMOVA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Vidzemes priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas Pārskatu, deklarāciju un nodokļu maksājumu uzskaites sektora galvenās nodokļu inspektores amatā no 11.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta NATAĻJA ZAGREBNAJA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Nodokļu un nodevu grāmatvedības metodikas daļas galveno nodokļu inspektoru amatā no 11.04.2011. konkursa kārtībā ir ieceltas INGA BARISA un SABINA CABUĻEVA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Maksātnespējas procesu daļas Rīgas nodaļas galvenās juristes amatā no 11.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta JEKATERINA GOLOVNEKO.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Pārdaugavas klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 11.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta INESE LIEPIŅA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Ziemeļu rajona klientu apkalpošanas centra Nodokļu parādu piedziņas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 12.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta JOLANTA SMIRNOVA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Zemgales nodokļu administrēšanas daļas Aizkraukles klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 13.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta DAGMĀRA NAGLE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Pārdaugavas klientu apkalpošanas centra Nodokļu parādu piedziņas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 15.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta RITA VOTIŅA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Ziemeļu rajona klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 18.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta IVETA JURIKA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Vidzemes priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galveno nodokļu inspektoru amatā uz noteiktu laiku no 18.04.2011. konkursa kārtībā ir ieceltas MAIJA SĀNE un SANITA ZAKSE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Ogres klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 18.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta VĒSMA ZARIŅA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Latgales priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Nodokļu parādu piedziņas nodaļas galvenā nodokļu inspektora amatā uz noteiktu laiku no 18.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelts RAIMONDS ALEKSIS.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Ziemeļu rajona klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 18.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta AGNESE PIESE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Vidzemes priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā no 18.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta INGŪNA VUCĀNE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Latgales priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Nodokļu parādu piedziņas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 18.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta IVETA LĒPE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Pārdaugavas klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 19.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta KARMENA BANKOVSKA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Centra rajona klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 20.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta MAIJA MALBERGA.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Pārdaugavas klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 20.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta ELĪNA TESELE.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Vidzemes priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Datu ticamības novērtējuma nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 20.04.2011. konkursa kārtībā ir iecelta DACE KĀRKLIŅA.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!