• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts prezidenta vietas izpildīšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.05.2011., Nr. 80 https://www.vestnesis.lv/ta/id/230636

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidenta paziņojums

Par Valsts prezidenta vietas izpildīšanu

Vēl šajā numurā

25.05.2011., Nr. 80

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts prezidenta vietas izpildīšanu

No 26. līdz 28.maijam Valsts prezidents Valdis Zatlers dosies darba vizītē uz Varšavu, lai piedalītos Centrāleiropas valstu vadītāju sanāksmē. Pasākuma ietvaros notiks vairākas plenārsesijas, kurās ir plānots pārrunāt, kā Centrāleiropas un Austrumeiropas valstis var izmantot savu demokratizācijas pieredzi, lai veicinātu demokrātijas nostiprināšanos austrumu reģionā.

Viesojoties Varšavā, Valsts prezidents tiksies ar ASV prezidentu Baraku Obamu ASV un Centrāleiropas valstu vadītāju darba vakariņu laikā. Tajās tiek plānots pārrunāt notikumus Ziemeļāfrikas un Tuvo Austrumu valstīs. Tāpat V.Zatleram ir plānota atsevišķa tikšanās ar Baltijas valstu kolēģiem – Igaunijas prezidentu Tomasu Hendriku Ilvesu un Lietuvas prezidenti Daļu Grībauskaiti. Valsts prezidents vēlas pārrunāt Baltijas valstu kopējos projektus, kā arī valstu redzējumu par aktualitātēm reģionā un ekonomiskās situācijas attīstību.

Savukārt 26.maijā darba vakariņās ar Moldovas prezidentu Marianu Lupu Valsts prezidents pievērsīsies abu valstu aktuālajiem divpusējās sadarbības jautājumiem, bet 27.maijā V.Zatleram ir plānota arī atsevišķa tikšanās ar Bulgārijas prezidentu Georgiju Parvanovu par iespējām attīstīt Latvijas un Bulgārijas sadarbību.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!