• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.05.2011., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/230712

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

26.05.2011., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

OGRES NOVADA DOMES ĀRKĀRTAS SĒDES PROTOKOLA IZRAKSTS

Ogrē, Brīvības ielā 33, 2011.gada 6.maijā

Protokols nr.7, 3.§

Par saistošo noteikumu nr.15/2011 "Detālplānojums zemesgabaliem Rīgas ielā 27, Rīgas ielā 29, kā arī zemesgabala Rīgas iela un zemesgabala ar kad. apz. 7401-001-0538 daļās, Ogres pilsētā, Ogres novadā" pieņemšanu

Iepazīstoties ar detālplānojuma pasūtītāja, SIA "OK īpašumi" 2011.gada 11.aprīļa iesniegumu, iesniegto detālplānojuma redakciju, ziņojumiem par detālplānojuma atbilstību Ogres novada Ogres pilsētas un Ogresgala pagasta teritorijas plānojumam, institūciju nosacījumu ievērošanu un vērā ņemtajiem un noraidītajiem juridisko un fizisko personu priekšlikumiem un iebildumiem un, pamatojoties uz Ministru kabineta noteikumu nr.1148 "Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi" 76.punkta 1.apakšpunktu un 78.punktu,

atklāti balsojot: PAR - 12 balsis, PRET - nav, ATTURAS - nav,

Ogres novada dome NOLEMJ:

1. Apstiprināt iesniegto detālplānojuma redakciju zemes gabaliem Rīgas ielā 27, Rīgas ielā 29, kā arī zemesgabala Rīgas iela un zemes gabala ar kad. apz.7401-001-0538 daļās, Ogres pilsētā, Ogres novadā, kā galīgo redakciju.

2. Pieņemt Ogres novada saistošos noteikumus nr.15/2011 "Detālplānojums zemes gabaliem Rīgas ielā 27, Rīgas ielā 29, kā arī zemesgabala Rīgas iela un zemesgabala ar kadastra apzīmējumu 7401-001-0538 daļās, Ogres pilsētā, Ogres novadā", pielikumā uz 3 lapām.

3. Noteikt, ka detālplānojums ir realizējams pie nosacījuma, ja zemes gabals Rīgas ielā 27, Ogres pilsētā, Ogres novadā, tiek iznomāts vai atsavināts projekta realizācijai un līdz ar plānotā tirdzniecības un pakalpojumu centra būvniecību, izbūvējama atpūtas zona un ceļš tās apkalpojošajam transportam, kā arī gājēju celiņš gar Ogres vecupi.

4. Uzdot Ogres būvvaldes teritorijas plānotājam U.Apinim likumā noteiktā kārtībā iesniegt zināšanai saistošos noteikumus atbildīgajām valsts institūcijām un ievietot informāciju par detālplānojuma un saistošo noteikumu apstiprināšanu laikrakstos "Ogrēnietis" un "Latvijas Vēstnesis", kā arī pašvaldības mājas lapā internetā.

5. Kontroli par lēmuma izpildi uzdot Ogres novada domes priekšsēdētājam Edvīnam Bartkevičam.

(Sēdes vadītāja, domes priekšsēdētāja E. Bartkeviča paraksts)

Lēmums stājas spēkā 07.05.2011.

Ar saistošajiem noteikumiem var iepazīties Ogres novada pašvaldības Lietvedības nodaļā Ogrē, Brīvības ielā 33, 206.kabinetā, pašvaldības darba laikā

 

Paziņojums par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu

Pamatojoties uz Iecavas novada domes 2011.gada 10.maija sēdes lēmumu, protokols nr.7, 2.p. ir uzsākta detālplānojuma izstrāde nekustamam īpašumam "Kalna Vizmas", Iecavā, Iecavas novadā, kadastra nr.4064 010 2962.

Detālplānojuma izstrādes vadītāja - sertificēta arhitekte Valda Lasmane. Detālplānojumu izstrādā SIA "Valgund" (reģ. nr.40003830555). Teritorijas plānotā (atļautā) izmantošana saskaņā ar Iecavas novada teritorijas plānojumu - Jauktās darījumu un sabiedrisko objektu apbūves teritorija.

Rakstiskus priekšlikumus un ieteikumus detālplānojuma izstrādei iesniegt SIA "Valgund", Ropažu pasta nodaļas a/k 66, Ropaži, Ropažu novads, LV-2135, līdz 2011.gada 28. jūnijam.

 

Paziņojums par detālplānojumu

2011.gada 12.maija Talsu novada domes sēdē, protokola nr.12, pieņemts lēmums nr.369 "Par detālplānojuma apstiprināšanu nekustamajam īpašumam "Renči", Lībagu pagastā, Talsu novadā",

Talsu novada dome nolemj:

1. Apstiprināt detālplānojumu nekustamajam īpašumam "Renči", Lībagu pagastā, Talsu novadā, ar šādām daļām:

I. paskaidrojuma raksts;

II. grafiskā daļa;

III. teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi;

IV. pārskats par detālplānojuma izstrādi.

2. Detālplānojuma grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumus izdot kā saistošos noteikumus nr.16 "Par detālplānojuma apstiprināšanu nekustamajam īpašumam "Renči", Lībagu pagastā, Talsu novadā".

3. Lēmumu ievietot interneta mājaslapā: www.talsi.lv, publicēt laikrakstā "Talsu Vēstis" un "Latvijas Vēstnesis", norādot vietu, kur var iepazīties ar detālplānojumu.

Domes priekšsēdētājs M.Krotovs


Ar apstiprināto detālplānojuma var iepazīties Talsu novada pašvaldības Attīstības plānošanas nodaļā Talsos, Kareivju ielā 7, apmeklētāju pieņemšanas laikā.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!