• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzņēmumu reģistra ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.05.2011., Nr. 82 https://www.vestnesis.lv/ta/id/230816

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

27.05.2011., Nr. 82

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Žannu Kisļicinu, Vadimu Kisļicinu, un Alīnu Kisļicinu, dzīv. Sarkanmuižas dambis 12-60, Ventspils, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īri Ls 513,29 apmērā (uz 2011. gada 30.aprīli). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Amatas novada pašvaldība, pamatojoties uz LR Civillikumu, LR likuma "Par dzīvojamo telpu īri" 28.2.pantu, brīdina Daini ARĀJU, dzim. 1971.gada 3.jūlijā, un Vasiliju AŠMANI, dzim. 1970.gada 21.decembrī, pēdējā zināmā dzīvesvieta: Krāces 3, dzīvoklis 2, Drabešu pagastā, Amatas novadā, ka īres un komunālo maksājumu parāds ir 167,96 LVL un lūdzam viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas norēķināties par dzīvojamās telpas nr. 2, Krāces 3, Drabešu pagastā, Amatas novadā, īri un komunālajiem pakalpojumiem, īres un komunālo pakalpojumu parāda nesamaksāšanas gadījumā tiks sniegta prasība tiesā par parāda piedziņu, īres līguma izbeigšanu un jūsu, ģimenes locekļu un citu personu izlikšanu no iepriekš minētajām telpām.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Igoru Sapeško, Jeļenu Sapeško, un Natāliju Sapeško, dzīv. Siguldas ielā 12a-31, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īri Ls 563,15 apmērā (uz 2011. gada 30.aprīli). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Aleksandru Demčuku, Svetlanu Demčuku, un Alekseju Demčuku, dzīv. Lidotāju ielā 26-21, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īri Ls 526,25 apmērā (uz 2011. gada 30.aprīli). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Irīnu Šneideri, Santu Šneideri un Ivetu Šneideri, dzīv. Inženieru ielā 75-21, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īri Ls 516,45 apmērā (uz 2011. gada 30.aprīli). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Regīnu Lukjanovu, Aleksandru Lukjanovu, Dmitriju Lukjanovu un Silvestru Stromani, dzīv. Pils ielā 26-4, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īri Ls 574,06 apmērā (uz 2011. gada 30.aprīli). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Līviju Grīnvaldi, Laini Bolšteinu, Agri Grīnvaldu, Ermani Grīnvaldu, Jāni Grīnvaldu un Andi Kuzinu, dzīv. Embūtes ielā 53-64, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īri Ls 570,57 apmērā (uz 2011. gada 30.aprīli). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Ludmilu Gavrilovu, dzīv. Inženieru ielā 97-37, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas apmaksāt parādu par dzīvojamās mājas kopīpašuma uzturēšanas un apsaimniekošanas maksu Ls 535,39 apmērā (uz 2011. gada 30.aprīli). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Džinu Šauli un Kristīni Koržovu, dzīv. Inženieru ielā 75-68, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īri Ls 620,74 apmērā (uz 2011. gada 30.aprīli). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Inesi Indricānu, dzīv. Lidotāju iela 24-20, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īri Ls 472,53 apmērā (uz 2011. gada 30.aprīli). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Laimu Veinbergu un Sandru Veinbergu, dzīv. Sanatorijas ielā 34-1, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īri Ls 515,14 apmērā (uz 2011. gada 30.aprīli). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!