• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Ministru prezidenta vizītēm Korejā un Honkongā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.06.2011., Nr. 88 https://www.vestnesis.lv/ta/id/231300

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sadarbību ar Gruziju karavīru atmīnēšanas apmācībā

Vēl šajā numurā

07.06.2011., Nr. 88

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas Ministru prezidenta vizītēm Korejā un Honkongā

No 8. līdz 13.jūnijam Ministru prezidents Valdis Dombrovskis oficiālā vizītē apmeklēs Korejas Republiku un darba vizītē – Honkongu.

Vizīšu mērķis ir veicināt politisko dialogu un attīstīt uzņēmumu ekonomisko sadarbību, tādēļ abās vizītēs premjeru pavadīs Latvijas uzņēmēju delegācija.

Trešdien, 8.jūnijā, plānota V.Dombrovska tikšanās ar Korejas Fonda pārstāvjiem. Korejas Fonds izveidots 1991.gadā ar mērķi uzlabot starptautiskās sabiedrības informētību par Koreju, kā arī veicināt labas attiecības ar citiem pasaules reģioniem, īstenojot dažādas sadarbības programmas. Tāpat 8.jūnijā premjers sniegs interviju Dienvidkorejas lielākajam angļu valodā iznākošajam laikrakstam “The Korea Herald”.

Ceturtdien, 9.jūnijā, premjers piedalīsies brokastīs ar Korejas uzņēmējiem, bet pēc tam uzrunās tūrisma semināra “Latvija – jauns tūrisma galamērķis Ziemeļeiropā” dalībniekus. Ceturtdien notiks arī Korejas Importētāju asociācijas (KOIMA) organizētā starptautiskā izstāde “Import Goods Fair 2011”, kurā V.Dombrovskis atklās Latvijas uzņēmēju stendu. 9.jūnija pēcpusdienā plānotas Latvijas Ministru prezidenta tikšanās ar Korejas Republikas prezidentu un Korejas Republikas premjerministru.

Piektdien, 10.jūnijā, V.Dombrovskis kopā ar uzņēmēju delegāciju tiksies ar Dienvidkorejas četru lielāko uzņēmēju asociāciju – Korejas Rūpniecības federācijas, Korejas Starptautiskās tirdzniecības asociācijas, Korejas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Korejas Mazo un vidējo uzņēmumu federācijas – pārstāvjiem, apmeklēs uzņēmumu “Samsung Electronics”, kā arī piedalīsies Latvijas goda konsulāta Korejā rīkotajā pieņemšanā.

Korejas Republiku V.Dombrovskis apmeklēs kopā ar Latvijas uzņēmumu pārstāvjiem, kas darbojas loģistikas, kokapstrādes, tūrisma, farmācijas un citās industrijās, kā arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, Rīgas Tūrisma attīstības biroja un Rīgas Tehniskās universitātes pārstāvjiem. Lai meklētu jaunas sadarbības iespējas, uz Dienvidkoreju kopā ar premjeru dosies tūrisma kompāniju “TAS Baltics”, “Baltic Travel Group”, “Your Run”, kokapstrādes kompāniju “Latvijas Finieris”, “Dendrolight Latvia”, “Dores Fabrika” un “Smiltene Impex” pārstāvji, uzņēmumu “SAF Tehnika”, “Silvanols”, “ABEDD Baltic” un “RRB Project” pārstāvji, kā arī pārstāvji no Rīgas un Ventspils brīvostas.

Sestdien, 11.jūnijā, Latvijas delegācija ieradīsies Honkongā, kur plānota V.Dombrovska tikšanās ar Latvijas goda konsulu Honkongā.

Svētdien, 12.jūnijā, Latvijas delegācija tiksies ar latviešu kopienas pārstāvjiem Honkongā, kā arī kopīgi noskatīsies pirmizrādi Latvijas un Honkongas kopražojuma filmai “Amaya”, kuras režisors ir Māris Martinsons.

Pirmdien, 13.jūnijā, paredzētas V.Dombrovska tikšanās ar Ķīnas Tautas Republikas Ārlietu ministrijas komisāru un Honkongas īpašā administratīvā reģiona vadības pārstāvjiem. Pirmdienas pēcpusdienā Ministru prezidents teiks uzrunu Honkongas universitātē, savukārt vakarā V.Dombrovskim paredzēta tikšanās ar Honkongas un Makao uzņēmējiem.

Uz Honkongu kopā ar premjeru dosies uzņēmēju delegācija, kurā tūrisma industriju pārstāvēs “TAS Baltics”, “Baltic Travel Group” un “Your Run”, kokapstrādes nozari – “Dendrolight Latvia” un “Dores Fabrika”, loģistikas un transporta sfēru – Rīgas un Ventspils brīvostas. Tāpat delegācijā piedalīsies arī pārstāvji no uzņēmumiem “ABEDD Baltic” un “RRB Project”, kā arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvji.

Mārtiņš Panke, Ministru prezidenta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!