• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apbalvojot vieglatlētikas sacensību uzvarētājus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.06.2011., Nr. 95 https://www.vestnesis.lv/ta/id/231898

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Joprojām pastāv liela plaisa starp varu un sabiedrību" — Valdis Zatlers

Vēl šajā numurā

17.06.2011., Nr. 95

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apbalvojot vieglatlētikas sacensību uzvarētājus

15.jūnijā Valsts prezidents Valdis Zatlers svinīgā pasākumā pasniedza kausus Valsts prezidenta kausa izcīņas sacensību vieglatlētikā uzvarētājiem – tāllēcējai Laumai Grīvai un vesera metēja Igora Sokolova pārstāvim. Kausus saņēma arī novadu komandu kopvērtējuma uzvarētāji – Rīgas komanda par izcīnīto 1.vietu, Zemgales – par 2.vietu un Vidzemes komanda – par 3.vietu.

“Valsts prezidenta kausa izcīņas sacensības ir viena no tām tradīcijām sportā, kas Latvijā ir ļoti noturīga. Par to jāsaka paldies Valmierai un Valmieras vadībai. Bet ar to jau būtu par maz, ja būtu tikai stadions un nebūtu sportistu un treneru. Tādēļ gribu teikt lielu paldies pašiem sportistiem par to, ka vēlaties sasniegt izcilus rezultātus, lai varētu startēt Olimpiskajās spēlēs, pasaules un Eiropas čempionātos. Protams, vislielākais paldies ir treneriem, kas šos sportistus izaudzina,” pasniedzot kausus, uzsvēra Valsts prezidents.

V.Zatlers ikvienam, kas piedalījās Valsts prezidenta kausa izcīņas sacensībās vieglatlētikā un darbojās to rīkošanā pateicās par kalpošanu sportam un reizē arī Latvijas valstij.

Šogad Valsts prezidenta kausa izcīņas sacensības vieglatlētikā Valmierā, Jāņa Daliņa stadionā, risinājās jau 17.gadu pēc kārtas. Šajās sacensībās pirmo reizi kausus izcīnīja tāllēkšanas un vesera mešanas disciplīnu sportisti. Līdz šim kausus saņēmuši galvenokārt šķēpmetēji, barjeristi vai arī soļotāji.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!