• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot Latvijas izcilākos 12.klašu absolventus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.06.2011., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/ta/id/232331

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar sociālajiem partneriem

Vēl šajā numurā

29.06.2011., Nr. 99

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot Latvijas izcilākos 12.klašu absolventus

“Lai nodrošinātu Latvijas labklājību turpmākajos gados, jauniešiem jākļūst par aktīviem darba devējiem vai augsti kvalificētiem speciālistiem, tādējādi nodrošinot valsts ekonomikas stabilitāti un ilgtspēju,” Ministru prezidents Valdis Dombrovskis uzsver savā apsveikuma vēstulē 1090 šajā mācību gadā sekmīgākajiem Latvijas skolu audzēkņiem. Apsveikumu saņem 240 absolventi Latgalē, 102 – Zemgalē, 102 – Kurzemē un 189 – Vidzemē un 457 jaunieši Rīgā.

“Valsts šobrīd ir nostājusies uz izaugsmes ceļa, veicinot ražošanu, eksportu un aktīvāk cīnoties ar ēnu ekonomiku. Latvijas konkurētspējas palielināšana ir atslēga, lai tauta dzīvotu labklājībā un mūsu gaišākie prāti paliktu mūsu valstī,” teikts Ministru prezidenta Valda Dombrovska apsveikumā.

V.Dombrovskis akcentē, ka jaunieši veidos Latvijas nākotni, noteiks tās attīstību un konkurētspēju citu Eiropas un pasaules valstu vidū, kā arī pauž cerību, ka absolventi savus nākotnes studiju plānus saistīs arī ar eksaktām zinātnēm, radot jaunus izgudrojumus un inovācijas vietējā un starptautiskajā tirgū.

Ministru prezidenta pateicības vēstules saņēma 1090 no 15 505 12.klašu skolēniem visos Latvijas reģionos, un tas ir par 220 skolēniem vairāk nekā pagājušajā gadā. Tajās izteikta atzinība par teicamām sekmēm, izcilu radošo un organizatorisko darbu, kā arī sasniegumiem valsts un starptautiska mēroga olimpiādēs, zinātniskajās konferencēs un konkursos dažādās jomās.

Ministru kabineta Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!