• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.07.2011., Nr. 105 https://www.vestnesis.lv/ta/id/232818

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Vēl šajā numurā

08.07.2011., Nr. 105

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Valsts augu aizsardzības dienests izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu

- Rīgas reģionālās un vispārējās uzraudzības nodaļas vecākais inspektors

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība lauksaimniecībā ar specializāciju dārzkopībā, laukkopībā vai uzņēmējdarbībā lauksaimniecībā

- darba pieredze attiecīgajā profesijā vai specialitātē

- zināšanas par augu karantīnas jomu regulējošiem normatīviem aktiem

- dokumentu un tekstu sagatavošanas prasmes

- autovadītāja apliecība

- prasme strādāt ar datoru

- spēja pieņemt lēmumus savu pilnvaru robežās un uzņemties atbildību

Pieteikuma dokumenti (pieteikuma vēstule, CV, diploma kopija) iesniedzami Valsts augu aizsardzības dienesta Personāla daļā 20 kalendāro dienu laikā no sludinājuma publicēšanas Rīgā, Lielvārdes ielā 36/38, tālr. 67027219, fakss 67550934 vai e-pasts: personals@vaad.gov.lv.

 

Kultūras ministrija izsludina atklātu konkursu uz Latvijas Nacionālās bibliotēkas projekta īstenošanas nodaļas referenta amata vietu

Konkursā aicinām piedalīties personas, kuras atbilst šādām prasībām:

- augstākā inženiertehniskā izglītība būvniecības sfērā vai sertifikāts būvniecības nozarē

- vismaz 3 gadu pieredze būvniecības projektu plānošanā un vadīšanā

- prasme strādāt ar datorprogrammām MS Office (Word Excel, PowerPoint), MS Project, vēlams AutoCAD

- svešvalodu zināšanas

Konkursa pretendentiem 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" jāiesniedz Kultūras ministrijā K.Valdemāra ielā 11A, Rīgā, šādi dokumenti:

- motivēts pieteikums

- CV

- izglītību, pieredzi un zināšanas apliecinošu dokumentu kopijas

- amata pretendenta aptaujas lapa ( pieejama Kultūras ministrijas mājaslapā www.km.gov.lv.

 

Valsts reģionālās attīstības aģentūra aicina darbā -

Elektronisko pakalpojumu departamenta Elektronisko pakalpojumu un projektu nodaļas PROJEKTU VADĪTĀJU (uz darbinieka prombūtnes laiku)

Pienākumi:

- nodrošināt liela apjoma un sarežģītu informācijas tehnoloģiju projektu vadīšanas un pārvaldības procesu un atbalsta rīku izstrādi un kvalitātes pārvaldību

- vadīt projekta komandu, organizēt un vadīt projektā iesaistītā administratīvā personāla darbu, projektu darba grupu sanāksmes un kontrolēt pieņemto lēmumu izpildi, kontrolēt projektu laika grafikus

- noteikt darba kvalitātes un darba izpildes kritērijus, veikt projektu un to nodevumu kvalitātes kontroli

- veikt darbu, kas saistīts ar elektroniskās pārvaldes ieviešanu, esošo procesu uzlabošanu, sakārtošanu un modernizāciju

Prasības:

- augstākā izglītība vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (ekonomikas, vadībzinības, informācijas tehnoloģiju vai telekomunikāciju jomā), kas papildināta ar amatam nepieciešamajām speciālajām zināšanām

- vismaz divu gadu darba pieredze ar informācijas tehnoloģijām saistītos projektos (informāciju sistēmu vai elektronisko pakalpojumu izveidē un attīstībā)

- vismaz viena gada pieredze ar informācijas tehnoloģiju jomu saistītu iepirkumu dokumentācijas izstrādāšanā

- teicamas datora lietošanas prasmes (MS Office standartprogrammas)

- labas analītiskās un komunikācijas prasmes

- valsts valodas un vienas vai vairāku svešvalodu (krievu, angļu) zināšanas

- vēlama pieredze liela apjoma (virs 1 milj. LVL) projektu vadībā

- izpratne par Latvijas valsts pārvaldi, par Eiropas Savienības uzbūvi, funkcijām un institucionālo sistēmu

Piedāvājam:

- atbildīgu darbu valsts pārvaldē

- neatsveramu darba pieredzi

- kvalifikācijas paaugstināšanas iespējas

- stabilu atalgojumu un sociālās garantijas

Pieteikuma vēstule, Curriculum Vitae un izglītību apliecinoša dokumenta kopija jāiesniedz 15 dienu laikā pēc sludinājumu publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" Valsts reģionālās attīstības aģentūras Administratīvajā departamentā, adrese: Rīga, Elizabetes iela 19, LV-1010, vai jānosūta elektroniski uz e-pastu: darbs@vraa.gov.lv. Tālrunis uzziņām 67079000.

 

IZGLĪTĪBAS KVALITĀTES VALSTS DIENESTS izsludina atklātu konkursu uz vecākā inspektora (ierēdņa) amatu

(1 vakance uz nenoteiktu laiku)

Galvenie amata pienākumi:

- kontrolēt izglītības procesa atbilstību Izglītības likumam un citiem izglītību regulējošiem normatīvajiem aktiem

- veikt pārbaudes izglītības iestādēs, zinātniskajās institūcijās

 - pārkāpumu gadījumos, par kuriem paredzēta administratīvā atbildība, sastādīt administratīvo pārkāpumu protokolus, izskatīt administratīvā pārkāpuma lietas un lemt par administratīvo sodu piemērošanu

- izskatīt iesniegumus normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā, sagatavot ar iesnieguma izskatīšanu saistītos dokumentus

- doties komandējumos un darba braucienos

- veikt citus Izglītības likuma 20.pantā un amata aprakstā noteiktos pienākumus

Prasības pretendentiem/-ēm:

- akadēmiskā augstākā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, vēlams pedagoģijā vai tiesību zinātnē

- darba (civildienesta) pieredze valsts pārvaldē vai izglītības iestādes vadībā, vai ar tiesību aktu izstrādi, kontroli saistītā jomā ne mazāk kā divi gadi

- prasme sadarboties, strādāt komandā, kā arī prasme patstāvīgi plānot un vadīt savu darbu intensīvos darba apstākļos

- teicamas komunikācijas un argumentācijas prasmes, t.sk. teicamas latviešu valodas zināšanas (mutvārdos un rakstos), labas krievu un vēl vienas svešvalodas zināšanas (mutvārdos un rakstos)

- prasme analizēt informāciju un pieņemt lēmumus

- labas lietotājprasmes darbā ar informācijas tehnoloģijām un biroja tehniku

- izteikta paškontrole un motivācija kvalitatīvi veikt pienākumus

- vēlama auto transporta vadītāja apliecība (B kategorija).

Mēs piedāvājam:

- interesantu, dinamisku un atbildīgu darbu

- labus darba apstākļus

Pieteikuma dokumentus: pieteikuma vēstuli - motivāciju, CV, divas rekomendācijas (norādot rekomendāciju sniedzēju kontaktus), izglītību apliecinošu dokumentu kopijas (uzrādot oriģinālus) un darba pieredzi apliecinošo dokumentu kopijas (uzrādot oriģinālus) iesniegt personīgi Izglītības kvalitātes valsts dienestā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 14, Rīgā, LV-1050, divdesmit dienu laikā no sludinājuma publicēšanas. Sazināsimies ar otrās kārtas pretendentiem, kuru izglītības, kvalifikācija un prasmes atbilst šajā amata sludinājumā noteiktajam.

 

Amatu konkursu rezultāti

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka Rīgas reģionālās filiāles Klientu apkalpošanas centra nodarbinātības aģentes amatā uz noteiktu laiku konkursa kārtībā 2011.gada 6.jūlijā iecelta Sandra Švāģere.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Juridisko personu analīzes daļas Analīzes nodaļas galvenā nodokļu inspektora amatā no 30.05.2011. uz noteiktu laiku konkursa kārtībā ir ieceltas Valentīna Mazurina, Diāna Reinšmite, Signe Celmiņa un Svetlana Andersone.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Juridisko personu analīzes daļas Analīzes nodaļas galvenā nodokļu inspektora amatā no 06.06.2011. uz noteiktu laiku konkursa kārtībā ir iecelta Vēsma Bojere un Aiva Miķelsone.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Juridisko personu analīzes daļas Analīzes nodaļas galvenā nodokļu inspektora amatā no 13.06.2011. uz noteiktu laiku konkursa kārtībā ir iecelta Karīna Circene.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Juridisko personu analīzes daļas Lielo nodokļu maksātāju un transfertcenu analīzes nodaļas galvenā nodokļu inspektora amatā no 13.06.2011. uz noteiktu laiku konkursa kārtībā ir iecelta Jeļena Laščenko.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Juridisko personu analīzes daļas Analīzes nodaļas galvenā nodokļu inspektora amatā no 13.06.2011. uz noteiktu laiku konkursa kārtībā ir iecelta Baiba Krastiņa.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Juridiskās un pirmstiesas strīdu izskatīšanas pārvaldes Tiesā izskatāmo lietu daļas galvenā jurista amatā no 04.07.2011. uz noteiktu laiku konkursa kārtībā ir iecelta Kristīna Korica.

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Juridiskās un pirmstiesas strīdu izskatīšanas pārvaldes Tiesā izskatāmo lietu daļas galvenā jurista amatā no 21.07.2011. uz noteiktu laiku konkursa kārtībā ir iecelta Kristīne Tālberga.

 

LR Aizsardzības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Krīzes vadības departamenta Civilmilitārās sadarbības nodaļas vecākā referenta amatā 01.07.2011. iecelta Inese Sipčenoka.

 

Veselības inspekcija informē, ka Kontroles pārvaldes Sabiedrības veselības kontroles nodaļas inspektores valsts civildienesta ierēdnes amatā 2011.gada 30.jūnijā konkursa kārtībā iecelta Lāsma Ozola.

 

Izglītības kvalitātes valsts dienests paziņo, ka konkursa kartībā Uzraudzības departamenta inspektora amatā 2011.gada 1.jūlijā iecelta SANDRA MĀLERE un INESE GALĒJA.

 

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā 2011.gada 1.jūlijā Juridiskā departamenta Personāla nodaļas personāla speciālistes ierēdes amatā iecelta Inese Kramzaka.

 

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Liepājas teritoriālās struktūrvienības vecākā referenta amatā ar 2011.gada 14.jūniju iecelts JĀNIS KALVENIEKS.

 

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Madonas teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā ar 2011.gada 21.jūniju iecelta INESE VEIKŠA.

 

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Probācijas programmu nodaļas vecākās referentes amatā ar 2011.gada 21.jūniju iecelta KRISTIĀNA LAPIŅA.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka Dobeles filiāles nodarbinātības aģentes amatā uz nenoteiktu laiku konkursa kārtībā 2011.gada 1.jūlijā iecelta Karīna Lukša.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka Rīgas reģionālās filiāles Darba tirgus daļas nodarbinātības organizatores amatā uz noteiktu laiku konkursa kārtībā 2011.gada 4.jūlijā iecelta Gunta Veita.

 

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka Juridiskā departamenta direktora vietnieka - Licencēšanas un tiesiskā nodrošinājuma nodaļas vadītāja amatā uz noteiktu laiku konkursa kārtībā 2011.gada 4.jūlijā iecelts Normunds Zernis.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!