• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.07.2011., Nr. 105 https://www.vestnesis.lv/ta/id/232823

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

08.07.2011., Nr. 105

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Ivo Zonne, personas kods 1905XX-XXXXX, brīdina TATJANU POLOVŅEVU, dzim.11.11.1958., MARIJU KAĻIŅINU, dzim.30.03.1984., un ANDREJU POLOVŅEVU, dzim. 17.11.1986.

Jūsu parāds par dzīvojamo telpu īri, pamatpakalpojumiem un kavējuma naudu par dzīvokli Rīgā, Brīvības ielā 102-14 uz 2011.gada 22.jūniju ir LVL 347,18. Ja parāds par īri, pamatpakalpojumiem un kavējuma naudu netiks samaksāts mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas, tiks iesniegta prasība tiesā par parāda piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Jāni Čubu, Ivetu Čubu un Kristiānu Čubu, dzīvojošus Fabrikas ielā 2a-60, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas, apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īres maksas Ls 75,39 apmērā (uz 2011.gada 31.maiju). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Uldi Vekmani, dzīv. Fabrikas ielā 2a-57, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas, apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īres maksas Ls 212,81 apmērā (uz 2011.gada 31.maiju). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Lidiju Kalandu un Nikolaju Nasimovu, dzīv. Fabrikas ielā 2a-56, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas, apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īres maksas Ls 112,13 apmērā (uz 2011.gada 31.maiju). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Svetlanu Fjodorovu, dzīv. Fabrikas ielā 2a-48, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas, apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īres maksas Ls 142,79 apmērā (uz 2011.gada 31.maiju). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Arkādiju Pauči, dzīv. Fabrikas ielā 2a-45, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas, apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īres maksas Ls 170,89 apmērā (uz 2011.gada 31.maiju). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Aleksandru Karandašovu, dzīv. Fabrikas ielā 2a-33, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas, apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īres maksas Ls 70,64 apmērā (2011.gada 31.maijā). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Aleksandru Čerņikoviču, Jeļenu Kuļikovu un Oļesju Kuļikovu, dzīv. Fabrikas ielā 2a-27, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas, apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īres maksas Ls 60 apmērā (2011.gada 31.maijā). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Baibu Vekmani, dzīv. Fabrikas ielā 2a-22, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas, apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īres maksas Ls 213,38 apmērā (2011.gada 31.maijā). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Vadimu Djominu, dzīv. Fabrikas ielā 2a-14, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas, apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īres maksas Ls 77,72 apmērā (2011.gada 31.maijā). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Mārtiņu Kandalincevu, dzīv. Fabrikas ielā 2a-21, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas, apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īres maksas Ls 100,51 apmērā (2011.gada 31.maijā). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Rēzeknes novada pašvaldība brīdina SIA "EKO punkts" par prasības par 2001.gada 24.janvāra Ūdenstilpes nomas līguma nr.08/3-6 izbeigšanu pirms termiņa sniegšanu tiesā, atbilstoši Līguma 36.3.punktam un 36.1.punktam, kā arī prasības par nomas maksas parāda par Rāznas ezera nomu par 2010.gadu un 2011.gadu un nomas maksas parāda palielinājuma summas par laika posmu no 2010.gada 10.janvāra līdz 2011.gada 22.jūnijam piedziņu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!