• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izsakot līdzjūtību Krievijai sakarā ar pasažieru kuģa avāriju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.07.2011., Nr. 107 https://www.vestnesis.lv/ta/id/232957

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Noslēdzot savu pirmo darba dienu 8.jūlijā

Vēl šajā numurā

12.07.2011., Nr. 107

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izsakot līdzjūtību Krievijai sakarā ar pasažieru kuģa avāriju

Valsts prezidents:

Valsts prezidents Andris Bērziņš nosūtījis līdzjūtības vēstuli Krievijas Federācijas prezidentam Dmitrijam Medvedevam, kurā izsaka visdziļāko līdzjūtību Krievijas tautai un bojāgājušo radiniekiem saistībā ar Volgas upē, Krievijas Tatarstānas reģionā, svētdien notikušo traģisko pasažieru kuģa avāriju. Patlaban ir ziņas, ka 12 cilvēki ir gājuši bojā un vairāk nekā 100 cilvēku liktenis nav zināms.

Valsts prezidenta preses dienests

Saeimas priekšsēdētāja:

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa 11.jūlijā nosūtījusi līdzjūtības vēstuli Krievijas Federācijas Valsts domes priekšsēdētājam Borisam Grizlovam saistībā ar kuģa “Bulgārija” traģisko katastrofu.

Saeimas vārdā S.Āboltiņa pauž visdziļāko līdzjūtību Krievijas tautai un sērojošajām ģimenēm, kas pāragri zaudējušas tuviniekus, nogrimstot pa Volgu kursējošajam tvaikonim. “Mēs īpaši sērojam līdzi tiem daudzajiem bērniem, kas ir zaudējuši savu dzīvi šajā negadījumā,” teikts vēstulē.

Saeimas preses dienests

Ministru prezidenta pienākumu izpildītājs un ārlietu ministrs:

Ministru prezidenta pienākumu izpildītājs Aigars Štokenbergs un ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis Latvijas valdības vārdā nosūtījuši līdzjūtības vēstules Krievijas Federācijas premjeram Vladimiram Putinam un ārlietu ministram Sergejam Lavrovam saistībā ar tvaikoņa “Bulgārija” katastrofu. Vēstulēs A.Štokenbergs un Ģ.V.Kristovskis pauž līdzjūtību bojāgājušo piederīgajiem un visai Krievijas tautai.

Ārlietu ministrijas
Preses un informācijas nodaļa

Satiksmes ministrs:

Uldis Augulis nosūtījis līdzjūtības vēstuli Krievijas Federācijas satiksmes ministram Igoram Levitinam: “Izsaku visdziļāko līdzjūtību Krievijas iedzīvotājiem un traģiskajā pasažieru kuģa “Bulgārija” avārijā bojāgājušo radiniekiem, kas pāragri zaudējuši savus tuvos un mīļos cilvēkus.”

Satiksmes ministrijas
Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!