• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot apsveikumus sakarā ar stāšanos amatā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.07.2011., Nr. 107 https://www.vestnesis.lv/ta/id/232959

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

12.07.2011., Nr. 107

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saņemot apsveikumus sakarā ar stāšanos amatā

Valsts prezidents Andris Bērziņš saņēmis vairākas apsveikuma vēstules saistībā ar ievēlēšanu Valsts prezidenta amatā no dažādu pasaules valstu un organizāciju līderiem.

Vācijas Federatīvās Republikas prezidents Kristians Vulfs savā vēstulē Andrim Bērziņam vēl veiksmi un panākumus, veicot atbildīgā amata pienākumus, un norāda: “Latvijas Republiku un Vācijas Federatīvo Republiku cieši saista tradicionālās draudzīgās attiecības un partnerība ES un NATO. Esmu gandarīts par iespēju turpināt līdzšinējo labo sadarbību.”

Francijas Republikas prezidents Nikolā Sarkozī apsveikumā pauž savu vēlmi vēl vairāk attīstīt partnerību starp Franciju un Latviju visās jomās, lai Eiropa būtu stiprāka, vienotāka un solidārāka. “Es atļaušos izmantot iespēju, lai Jums apliecinātu manas valsts pilnu gatavību turpināt un padziļināt mūsu sadarbību infrastruktūras projektos, kuri Jūsu skatījumā ir nozīmīgi, lai atjaunotu izaugsmi,” atzīmē Francijas prezidents.

Savukārt Krievijas Federācijas prezidents Dmitrijs Medvedevs savā vēstulē raksta: “Ceru, ka Jūsu bagātā darba pieredze un profesionalitāte veicinās daudz pilnīgāku mūsu sadarbības potenciāla atklāšanos. Esmu pārliecināts, ka konstruktīvas divpusējo attiecību dienaskārtības veidošanās ļaus mums sasniegt reālus rezultātus visās savstarpējās mijiedarbības jomās par labu Krievijas un Latvijas pilsoņiem.” Krievijas prezidents arī novēl Andrim Bērziņam veselību un panākumus, bet Latvijas tautai – mieru un labklājību.

Līdz šim apsveikumi saņemti arī no Armēnijas prezidenta Serža Sargsjana, Austrijas prezidenta Heinca Fišera, Baltkrievijas prezidenta Aleksandra Lukašenko, Brazīlijas prezidentes Dilmas Rusefas, Bulgārijas prezidenta Georgija Parvanova, Čehijas prezidenta Vāclava Klausa, Horvātijas prezidenta Ivo Josipoviča, Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa, Indonēzijas prezidenta Susilo Bambanga Judhojono, Kazahstānas prezidenta Nursultana Nazarbajeva, Laosas prezidenta Humalaja Sajasones, Lietuvas prezidentes Daļas Grībauskaites, Luksemburgas premjera Žana Kloda Junkera, Moldovas prezidenta vietas izpildītāja Mariana Lupu, Šveices Konfederācijas prezidentes Mišelinas Kalmī-Rejas, UNESCO ģenerālsekretāres Irinas Bokovas, Ungārijas prezidenta Pala Šmita, Uzbekistānas prezidenta Islama Karimova un Viņa svētības, Svētīgā Maskavas un visas Krievzemes patriarha Kirila.

Andri Bērziņu prezidenta amatā ir sveikušas arī Latvijas sabiedriskās organizācijas, uzņēmēji un privātpersonas.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!