• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sludinājumi, paziņojumi, reklāma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.1999., Nr. 102/103 https://www.vestnesis.lv/ta/id/23308

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumu reģistra ziņas

Vēl šajā numurā

31.03.1999., Nr. 102/103

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

SLUDINĀJUMI, PAZIŅOJUMI, REKLĀMA

Nacionālā radio un televīzijas padome informē,

ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai

komercradio programmas izplatīšanai 87,5 – 108 MHz UIV diapazonā Rīgā pieteikušies un visus Radio un televīzijas likumā pieprasītos dokumentus iesnieguši četri pretendenti.

1. Latvijas Universitātes Studentu padome.

Firmas adrese — Rīgā, Raiņa bulvārī 19, LV-1586.

Paredzētais programmas nosaukums: Radio KNZ.

Raidorganizācija paredzēta kā sabiedrība ar ierobežotu atbildību (SIA) "NKZ". No uzņēmuma pamatkapitāla vismaz 52 procenti piederēs LU Studentu padomei un pa 12 procentiem četrām privātpersonām: Edgaram Melnim, Sigitai Sniķerei, Ilonai Baudai un Madaram Štramdierim.

Radio staciju izvietos Latvijas Universitātes ēkā Raiņa bulvārī 19.

Paredzēts raidīt 24 stundas diennaktī. Programma tiks adresēta augstskolu studentiem un vidusskolu pēdējo klašu audzēkņiem. Par prioritātēm tiek izvirzīts ziņot par augstskolu aktualitātēm, iepazīstināt studentus ar dažādu studentu organizāciju darbu un to līderiem, diskusiju veidā meklēt risinājumu dažādām studentu problēmām. Ik pēc stundas paredzēts pārraidīt ziņas. Tuvojoties iestājeksāmeniem augstskolās, reflektanti no "Radio KNZ" varēs gūt informāciju par dažādiem studiju virzieniem un iespējām augstskolās.

Izklaides raidījumiem paredzēta studentu iecienīta mūzika, bet vienreiz nedēļā — latviešu mūzikas stunda.

Ik vakaru paredzēts viens ziņu izlaidums angļu valodā; visi pārējie raidījumi notiks latviešu valodā.

Finansiālais nodrošinājums darbības uzsākšanai paredzēts no LU Studentu padomes līdzekļiem, kā arī atbilstoši noslēgtajiem nodomu protokoliem no Latvijas Universitātes fonda un atsevišķu fakultāšu piešķirtiem līdzekļiem.

LU Studentu padomes iesniegto projektu atbalstījuši: Latvijas Studentu apvienība, kas apvieno 25 Latvijas augstskolu studentu pašpārvaldes, LR Kultūras ministrija, Rīgas domes Kultūras pārvalde, Rīgas Tehniskās universitātes Studentu parlaments un Latvijas Lauksaimniecības universitātes studentu pašpārvalde.

2. Rīgas Tehniskās universitātes students Ivo Bankavs.

Viņa adrese — Rīgā, Hospitāļu ielā 14.

Iespējamais programmas nosaukums: Studentu Radio.

Programma tiks veidota auditorijai vecumā no 17 līdz 25 gadiem. Tiks atskaņota latviešu un ārzemju autoru jaunākā un populārākā mūzika. Ziņu raidījumi ne biežāk kā reizi stundā. Dienas laikā ik stundā atvēlēts raidlaiks aktuālām intervijām ar dažādu augstskolu vadošām amatpersonām, ierakstiem no dažādiem mācību vai izklaides pasākumiem, augstskolu aktualitātēm, studentu ikdienas un kultūras dzīves raidījumiem.

Raidījumu uzsākšanai atbalstu apsolījis "Radio Bizness Baltija", apņemoties nodrošināt topošā projekta minimālo tehnikas komplektu. Radio staciju izvietos Rīgas Tehniskās universitātes piešķirtās telpās, kuru atrašanās vieta būs atkarīga no saskaņošanas rezultātiem ar Valsts elektrosakaru inspekciju. Tālāko darbību radio cer nodrošināt ar pašu nopelnītiem līdzekļiem. Ir noslēgti nodomu protokoli ar SIA "Radio Bizness Baltija" un ar Rīgas Tehnisko universitāti.

3. Ulda Sebra individuālais uzņēmums "VOLO" (adrese — Rīgā, Alauksta ielā 1, LV-1009) un privātpersona Andis Plakans (adrese — Rīgā, A.Čaka ielā 115, LV-1011).

Paredzamā radio atrašanās vieta — Rīgā, Alauksta ielā 1.

Paredzētais radio nosaukums: "Radio Džezs". Paredzēts izveidot radio programmu, kuras muzikālo pamatu veido džezs ar visiem tā novirzieniem, ietverot blūzu, kantrī, dažādu tautu mūziku, arī rokmūziku. Informatīvajā jomā galveno akcentu liks uz vietējām — Rīgas — aktualitātēm.

Paredzēts raidīt 18 stundas diennaktī. Raidījumi svešvalodās nepārsniegs 10 procentus no tekstuālās daļas kopapjoma diennakts laikā.

Radio tehniskais risinājums plānots, domājot par iespējami ekonomiskāku līdzekļu izlietojumu. Daļa no nepieciešamās tehnikas jau ir iegādāta. Individuālais uzņēmums "VOLO" nodrošinās radio nepieciešamās telpas un līdzekļus darbības uzsākšanai. Ir noslēgti līgumi ar piecām firmām par reklāmas ievietošanu. Kā garantija sekmīgam darbam tiek minēta Ulda Sebra pieredze džeza un reklāmas jomā un Anda Plakana radioinženiera zināšanas un pieredze.

4. LR pilsonis Māris Mednis (dzīvo Rīgā, Brīvības ielā 90) un Vladimira Ivanova individuālais uzņēmums "REK ARS" (adrese — Rīgā, Lokomotīves ielā 54).

Uzvaras gadījumā tiks nodibināts SIA "Ekspress Radio FM". Programmas nosaukums: "Ekspress Radio FM". Raidlaiks — 24 stundas diennaktī. Muzikālais formāts — HER (European Hit Radio) ar noslieci uz moderno roku. Tiks piedāvāta arī vispusīga informācija un tās analīze. Vietējā informācija no Rīgas un Latvijas — 70 procenti. Ziņas tiks saņemtas no BNS, LETA un no Rīgas augstskolām. Mērķauditorija — pārsvarā latvieši vecumā no 18 līdz 45 gadiem, ar vidēju ienākumu līmeni.

Pretendentu īsās koncepcijas sludinājumam apkopoja A.Berķis ,

tālrunis 7221848.

Rīgas rajona padomes pārskats

par "Rīgas rajona plānojums" realizācijas gaitu

"Rīgas rajona plānojums" (līdz 2003.gadam) izstrādāts laika periodā no 1995. — 1997.gadam. Tas bija pirmais pabeigtais un apstiprinātais rajona līmeņa plānojums, kas tika izstrādāts un apstiprināts saskaņā ar 1994.gada 6.septembra LR MK "Teritoriālplānošanas noteikumiem" Nr.194.

Plānojumā apkopoti rajona attīstības stratēģijas mērķi, vadlīnijas un ieteikumi, kuri veido Rīgas rajona padomes attīstības politiku un ko akceptējuši 1994. — 1997. gada sasaukuma deputāti.

Kā viens no svarīgākajiem Rīgas rajona attīstības mērķiem tika formulēts: "Izveidot Rīgas rajonu kā harmoniski attīstītu un ekonomiski patstāvīgu novadu starptautiskajā pašvaldību kopienā Latvijas un Rīgas reģiona sastāvā". Tādēļ pašreiz Rīgas rajons piedalās "Rīgas reģiona attīstības stratēģijas "izstrādē, starptautiskajos projektos: "Tampere — Helsinki — Tallina — Rīga zonas telpiskā attīstība", tā turpinājumā "VIA Baltica telpiskās attīstības zona", kas pēc savas būtības ir nākošā līmeņa plānojuma pakāpe. Rīgas rajons aktīvi iesaistījies starptautiskajos projektos "Via Baltica Touristica" un Rīgas reģiona attīstības padomes vadītajā projektā "Baltijas palete". Rīgas rajons piedalās arī tādās starptautiskajās organizācijās kā "CPMR" (Eiropas jūras reģionu konference); "BSSSC" (Baltijas jūras valstu starpreģionālā kooperācija).

Rajona plānošanas aktivitātes balstās un ir saistītas ar "Eiropas telpiskās attīstības perspektīvām" (ETAP) un tās pieņemtiem pamatnosacījumiem: ilgtspējīgu attīstību, ekonomisko un sociālo kohēziju, Eiropas teritorijas līdzsvarotu konkurētspēju.

1998.gadā realizēta daļa "Rīgas rajona plānojums" paredzēto mērķu, pasākumu un izstrādāti projekti tā tālākai detalizācijai:

• projekts "Rīgas rajona tūrisma tirgus izpēte un priekšlikumi tā aktivizēšanai" un izdota "Rīgas rajona tūrisma karte" (2000 eksemplāru metienā) saskaņā ar plānojuma 6.3 sadaļu;

• projekts "Mālpils sadzīves atkritumu poligona celtniecības un apkalpes zonas apsaimniekošanas pirmprojekts" saskaņā ar plānojuma 13.2 sadaļu, šobrīd darbs pie tā netiek turpināts sakarā ar to, ka atkritumu saimniecības organizācijas jautājumi vairs nav rajona padomes funkcija;

• projekta "Rīgas rajona nozīmes reģionu sociālās un ekonomiskās attīstības izpēte" I daļa saskaņā ar plānojuma 1.2 sadaļu;

• izstrādāts Rīgas rajona civilās aizsardzības pasākumu konceptuālais risinājums. Izvēršot tālāk šo risinājumu, ir izstrādāts Rīgas TEC–2, Inčukalna pazemes gāzes krātuves un MTC bobsleja un kamaniņu trases "Sigulda" riska novērtējums, reaģēšanas pasākumi, riska samazināšanas programma un CA aizsardzības plāns ārkārtējo situāciju gadījumā saskaņā ar plānojuma 14.2 sadaļu;

• kopīgi ar Rīgas pilsētas domi veikta piepilsētas satiksmes autoostas (Abrenes ielā) labiekārtošana, izveidota sabiedriskā transporta informatīvās bāzes datorizācija saskaņā ar plānojuma 10. sadaļu;

• kopīgi ar VARAM un ieinteresētajām Carnikavas un Saulkrastu pašvaldībām sagatavots materiāls par piejūras parka paplašināšanu saskaņā ar plānojuma 12. sadaļu;

• kopā ar rajonā ietilpstošajām pašvaldībām izpildīti atsevišķi pasākumi Nr. 1308; 0706; 0708; 0901; 0804; 1202; 1011 saskaņā ar plānojuma pielikumu Nr.1 un daļēji realizēti: 0701; 0702; 0801; 1007; 1014; 1103; 1105; 1301; 1303; 1321; 1401; 11205; 11402; 11405;

• pasākumu 1303; 1321 realizācija uzsākta. Daļa citu pasākumu nav realizēti un tuvākajā laikā netiks realizēti. Tas saistīts ar rajona pašvaldību funkciju izmaiņām sakarā ar grozījumiem LR likumā "Par pašvaldībām" 1998.gadā, kā arī ar nepietiekamo finansējumu;

• plānojums paredz veikt virkni pasākumu, kuros ir kopējas intereses ar kaimiņu un rajonā ietilpstošo pašvaldību plānojumos paredzētajiem pasākumiem.

1998.gadā uzsākts darbs pie "GNP parka dabas aizsardzības plāns" izstrādes: Doles salas rekreatīvo funkciju palielināšanas — "Ūdenssporta slaloma trases — zivju ceļa ierīkošanas" projekta; lidostai "Rīga" pieguļošo teritoriju izmantošanas, "Siguldas ziemas olimpiskā sporta centra" izveides un citiem.

Kopumā šajā laika periodā, kopš Rīgas rajonam ir pieņemts plānojums, tas sevi ir pierādījis kā viens no efektīgākajiem rajona attīstības mērķu sasniegšanas līdzekļiem.

Protams, nepieciešams visiem Rīgas rajona politiķiem un speciālistiem to ievērot un vairāk popularizēt iedzīvotāju vidū kā pamatu rajona ilgtspējīgai un harmoniskai attīstībai.

Sakarā ar virkni LR likumu papildinājumu un jaunu izveidi, būtu ieteicams šo plānojumu 1999.gadā koriģēt, lai tas pilnīgāk atbilstu šodienas vajadzībām.

Pārskats par saņemto ziedojumu apmēru,

ziedotājiem un ziedojumu izlietojumu 1998.gadā

Jēkabpils Valsts ģimnāzijā (reģ. Nr.90000277613)

1. Saņemtie ziedojumi (ar pārskaitījumu)

Ziedotājs Ziedotāja nodokļu maksātāja kods Datums Ziedojuma summa Ls

I/u "Rēnijs" Nr.45402002609 28.12.1998. Ls 1200

2. Saņemto ziedojumu izlietojums

Videokamera Ls 1180

ASF "Par Latvijas iekšējo drošību" (reģ.Nr.000801916)

pārskats par 1998. gadā saņemtajiem ziedojumiem

un to izlietojumu

Kopā saņemto ziedojumu summa: Ls 21 044,37

tai skaitā:

a/s "Rīgas komercbanka", reģ. Nr.000302472, Ls 11 860

a/s "Staburadze", reģ. Nr.000301248, Ls 6000

SIA "Hoetica–ATU", reģ. Nr.000316953, Ls 2000

A.Vasiļevs, p.k. 3001XX-XXXXX, Ls 1009,37

A.Druks, p.k. 0409XX-XXXXX, Ls 170

J.Ceļmalnieks, p.k. 2602XX-XXXXX, Ls 5

Kopā saņemto ziedojumu izlietojumu summa: Ls 21 044,37

tai skaitā:

LR Iekšlietu ministrijas struktūrvienībām Ls 19 693,74

Pabalsti LR Iekšlietu ministrijas pensionāriem

un invalīdiem Ls 1350,63

Visi saņemtie ziedojumi izlietoti saskaņā ar fonda statūtos noteiktajiem mērķiem.

Fonda viceprezidents J.Stikāns

Izsole

Juridiskā firma "Konsultants" izsludina likvidējamās Piltenes lauksaimniecības produktu ražošanas un pārstrādes sabiedrības "PILTEX" nekustamās mantas atkārtotu izsoli, kas notiks 1999.gada 6.maijā pulksten 12 Rīgā, Rūpniecības ielā 23, 101.kabinetā.

Tiks izsolīti objekti:

1. Dzīvojamā ēka (105,7m2) Baznīcas ielā 8, Ventspilī. Izsoles sākumcena — Ls 1 200.

2. Dzīvojamā ēka ar saimniecības ēkām (89,6 m2) Baznīcas ielā 14, Ventspilī. Izsoles sākumcena — Ls 2 700.

3. Garāža ar noliktavu un saimniecības ēkas (111,9 m2) Zlēku pagasta "Jāņkalnos". Izsoles sākumcena — Ls 1 200.

Izsoles dalībniekiem līdz izsoles dienai jāiemaksā nodrošinājuma summa 10% apmērā no izsoles sākumcenas un izsoles dalības maksa Ls 100 juridiskās firmas "Konsultants" kontā Nr.1–467–001482 –1 a/s "Latvijas Kredītbanka" Rīgas filiālē. Izsolei reģistrēties un ar izsoles noteikumiem iepazīties var katru darbdienu no pulksten 12 līdz 15 Rīgā, Rūpniecības ielā 23, 101. kabinetā, līdz 1999.gada 5.maijam. Uzziņas pa tālruni 7321061.

Izsole

Likvidējamās maksātnespējīgās sabiedrības ar ierobežotu atbildību "ALDONA" administrators paziņo, ka tiek izsludināta likvidējamās maksātnespējīgās sabiedrības ar ierobežotu atbildību "ALDONA" nekustamās mantas atkārtota aizklāta izsole ar lejupejošu soli un slēgto cenu piedāvājumu, kura notiks šā gada 6.maijā pulksten 11 Rīgā, Rūpniecības ielā 23, 101. kabinetā.

Atkārtoti tiks izsolīti objekti:

1. Divstāvu konditorejas cehs kopā ar tehnoloģiskajām iekārtām Varoņu ielā 27, Rēzeknē. Izsoles sākumcena Ls 7000.

2. Mūra veikals Veremu pagasta Greivuļos. Izsoles sākumcena Ls 2 000.

Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, jāreģistrējas līdz šā gada 5.maijam un jāiemaksā nodrošinājuma summa 10% apmērā no mantas grupas izsoles sākumcenas un izsoles dalības maksa Ls 100, kā arī jāiesniedz slēgtais pirkuma cenas piedāvājums.

Izsolei reģistrēties, ar izsoles noteikumiem un objektu tehnisko raksturojumu iepazīties var katru darbdienu no pulksten 12 līdz 15 juridiskās firmas "Konsultants" telpās Rīgā, Rūpniecības ielā 23, 101.kabinetā. Uzziņas pa tālruni 7321061.

Izsole

Likvidējamās Baldones patērētāju biedrības likvidators paziņo, ka tiek izsludināta likvidējamās Baldones patērētāju biedrības nekustamās mantas atkārtota aizklāta izsole ar lejupejošu soli un slēgto cenu piedāvājumu, kura notiks šā gada 6.maijā pulksten 13 Rīgā, Rūpniecības ielā 23, 101.kabinetā.

Tiks izsolīti objekti:

1. Divstāvu sešu dzīvokļu dzīvojamā mūra māja Rīgas ielā 61, Baldonē, ar kopējo platību 366, 94 m2, t.sk., dzīvojamo platību 182,88 m2.

Izsoles sākumcena Ls 6500.

2. Vienstāvu ķieģeļu — koka sešu dzīvokļu dzīvojamā ķieģeļu māja un vienstāva ķieģeļu ražošanas cehs ar trim piebūvēm un koka šķūni Rīgas ielā 79, Baldonē, ar kopējo platību 376,5m2, t.sk., dzīvojamo platību 100,8m2.

Izsoles sākumcena Ls 5500.

3. Divstāvu piecu dzīvokļu dzīvojamā ķieģeļu māja ar piebūvēm un saimniecības ēkām Vanagkalnos, Baldonē, ar kopējo platību 245,87 m2, t.sk., dzīvojamo platību 173,18 m2.

Izsoles sākumcena Ls 3500.

4. Divstāvu koka četru dzīvokļu dzīvojamo māj u Kalna (B.Ēvalda) ielā 20, Baldonē, ar kopējo platību 185,82 m2, t.sk. dzīvojamo platību 92,77m2.

Izsoles sākumcena Ls 3200.

5. Vienstāva divu dzīvokļu skaidu betona dzīvojamā māja Daugavas ielā 54, Baldonē ar kopējo platību 113,3 m2, t.sk., dzīvojamo platību 65,7 m2.

Izsoles sākumcena Ls 2000.

6. Vienstāva skaidu betona dzīvojamā māja Daugavas ielā 54, Baldonē ar kopējo platību 31 m2, t.sk. dzīvojamo platību 22,6 m2.

Izsoles sākumcena Ls 300.

Izsolei reģistrēties, ar izsoles noteikumiem un objektu tehnisko raksturojumu iepazīties var katru darbdienu no pulksten 12 līdz15 juridiskās firmas "Konsultants" telpās Rīgā, Rūpniecības ielā 23, 101.kabinetā, līdz šā gada 5.maijam pulksten 15, iesniedzot:

1) apliecinājumu par iemaksāto drošības naudu 10% apmērā no mantas grupas izsoles sākumcenas;

2) apliecinājumu par iemaksāto dalības maksu Ls 100;

3) pases vai reģistrācijas apliecības kopiju;

4) slēgto pirkuma maksas piedāvājumu.

Uzziņas pa tālruni 7321061.

Izsole

LR TM Tiesu izpildītāju departamenta Preiļu tiesu izpildītāju kantoris Preiļos, Talsu ielā 3, 1999.gada 7.maijā pulksten 10 rīko pirmo izsoli nekustamajam īpašumam: garāžai, kopējā platība 29,4, ķieģeļu sienas, šīfera jumts, tilpums 76 m3 , kas atrodas Preiļos, Celtnieku ielā 45, pieder Ritai Eidukai. Izsoles sākumcena —Ls 275.

Parādnieks — Rita Eiduka, dzīv. Preiļos, Celtnieku ielā 8—13.

Piedzinējs — Latvijas Unibankas Preiļu filiāle.

Hipotekārie kreditori nav zināmi.

Visām personām, kurām uz pārdodamo nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas tiesības līdz izsoles dienai.

Visiem interesentiem līdz izsoles dienai jāsamksā 10% no izsoles sākumcenas Preiļu tiesu izpildītāju rēķinā: Preiļu NC, a/s LUB Preiļu filiāle, kods: 310101900, subkonts: 81914300000.

Tālrunis uzziņām 253 21620.

Izsole

VAS "Privatizācijas aģentūra" pilnvarotais maksātnespējīgā likvidējamā valsts uzņēmuma "Valsts rūpnīca — bāze "Selak"" administratora pārstāvis paziņo, ka tiek izsludināta maksātnespējīgā likvidējamā valsts uzņēmuma "Valsts rūpnīca — bāze "Selak"" debitoru parādu atklāta, mutiska izsole ar lejupejošu soli, kura notiks 1999.gada 7.maijā pulksten 14 Rīgā, Aspazijas bulvārī 32, 201. kabinetā. Debitoru parādu izsoles sākuma cena mazāksolīšanā Ls 20 000.

Ar dokumentiem un izsoles noteikumiem var iepazīties pie administratora pārstāvja. Dalībnieku reģistrācija darbdienās līdz 1999.gada 4.maijam no pulksten 14 līdz 17 Rīgā, Aspazijas bulvārī 32, 201. kabinetā.

Informācija uzziņām pa tālr. 9417764.

Izsole

VAS "Privatizācijas aģentūra" pilnvarotais maksātnespējīgās likvidējamās valsts akciju sabiedrības "VEF – REC" administratora pārstāvis paziņo, ka tiek izsludināta maksātnespējīgās likvidējamās valsts akciju sabiedrības "VEF – REC" , juridiskā adrese Rīgā, Brīvības gatvē 214, mantas grupas atklāta, mutiska izsole ar lejupejošu soli, kura notiks 1999.gada 7.maijā pulkstem 12 Rīgā, Aspazijas bulvārī 32, 201. kabinetā. Tiks izsolīta maksātnespējīgās likvidējamās valsts akciju sabiedrības "VEF – REC" mantas grupa — debitoru parādi un 116 akcijas komerciālā bankā "VEF Banka" . Izsoles sākuma cena mazāksolīšanā Ls 10 402.

Ar dokumentiem un izsoles noteikumiem var iepazīties pie administratora pārstāvja. Dalībnieku reģistrācija darbdienās līdz 1999.gada 4.maijam no pulksten 14 līdz 17 Rīgā, Aspazijas bulvārī 32, 201. kabinetā.

Informācija uzziņām pa tālr. 9417764.

(reģ.Nr.000331681, Rīgā, Lāčplēša ielā 75)

Bilance 1998.gada 31.decembrī

Aktīvi (tūkst. latu)

Kase un korkonts Latvijas Bankā 571

Prasības pret kredītiestādēm 1,144

Kredīti — tīrā vērtībā 3,965

Pārējie aktīvi 158

Kopā aktīvi 5,838

Pasīvi

Noguldījumi 2,007

Pārējās saistības 46

Kapitāls un rezerves 3,785

Kopā pasīvi 5,838

Ārpusbilances saistības 10

1998.gada peļņa 136

Padomes priekšsēdētājs V.Vītols

Valdes priekšsēdētājs N.S.Bulmanis

Dzīvokļa privatizācija

Tiek piedāvāts privatizēt atklātā izsolē:

brīvs dzīvoklis — 53,00 kv. m., istabu skaits –3,

Dārza ielā 5–4, Jēkabpilī.

Sākotnējā izsoles cena — Ls 2 968

jeb 106 privatizācijas sertifikāti.

Objekts ar visām ērtībām.

Objekta apgrūtinājums — nav.

Pirkuma maksu ir jāmaksā privatizācijas sertifikātos vai latos.

Objekts tiek piedāvāts privatizēt visām fizsikajām personām, kuras atbilst likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" 15. panta prasībām.

Personām, kuras vēlas privatizēt šo objektu, jāiesniedz pieteikums par piedalīšanos izsolē mēneša laikā no šī piedāvājuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Privatizācijas pieteikums iesniedzams izsoles organizatoram SIA "Īpašuma pārvaldes un investīciju firmai "ANNO"": Vesetas ielā 11, Rīgā, tālrunis uzziņām 378785 , kur saņemama informācija par privatizācijas objektu, privatizācijas pieteikuma veidlapa un izsoles noteikumi (Tālrunis uzziņām Centrālajā dzīvojamo māju privatizācijas komisijā 7041944).

Privatizācijas objekta izsole notiks: 1999.gada 14.maijā pl. 13.00, Jēkabpilī, Brīvības ielā 120, Jēkabpils pilsētas domes telpās.

Dzīvokļa privatizācija

Tiek piedāvāts privatizēt atklātā izsolē:

brīvs dzīvoklis — 80,13 kv. m., istabu skaits –3,

Dzelzceļa ēkā 13–1, Jēkabpilī.

Sākotnējā izsoles cena — Ls 4 487,28

jeb 160,26 privatizācijas sertifikāti.

Objekts ar daļējām ērtībām.

Objekta apgrūtinājums — nav.

Pirkuma maksu ir jāmaksā privatizācijas sertifikātos vai latos.

Objekts tiek piedāvāts privatizēt visām fizsikajām personām, kuras atbilst likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" 15. panta prasībām.

Personām, kuras vēlas privatizēt šo objektu, jāiesniedz pieteikums par piedalīšanos izsolē mēneša laikā no šī piedāvājuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Privatizācijas pieteikums iesniedzams izsoles organizatoram SIA "Īpašuma pārvaldes un investīciju firmai "ANNO"": Vesetas ielā 11, Rīgā, tālrunis uzziņām 378785 , kur saņemama informācija par privatizācijas objektu, privatizācijas pieteikuma veidlapa un izsoles noteikumi (Tālrunis uzziņām Centrālajā dzīvojamo māju privatizācijas komisijā 7041944).

Privatizācijas objekta izsole notiks: 1999.gada 14.maijā pl. 13.00, Jēkabpilī, Brīvības ielā 120, Jēkabpils pilsētas domes telpās.

Dzīvokļa privatizācija

Tiek piedāvāts privatizēt atklātā izsolē:

brīvs dzīvoklis — 29,77 kv. m., istabu skaits –1,

Dārza ielā 5–1, Jēkabpilī.

Sākotnējā izsoles cena — Ls 1 667,12

jeb 59,53 privatizācijas sertifikāti.

Objekts ar visām ērtībām.

Objekta apgrūtinājums — nav.

Pirkuma maksu ir jāmaksā privatizācijas sertifikātos vai latos.

Objekts tiek piedāvāts privatizēt visām fizsikajām personām, kuras atbilst likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" 15. panta prasībām.

Personām, kuras vēlas privatizēt šo objektu, jāiesniedz pieteikums par piedalīšanos izsolē mēneša laikā no šī piedāvājuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Privatizācijas pieteikums iesniedzams izsoles organizatoram SIA "Īpašuma pārvaldes un investīciju firmai "ANNO"": Vesetas ielā 11, Rīgā, tālrunis uzziņām 378785 , kur saņemama informācija par privatizācijas objektu, privatizācijas pieteikuma veidlapa un izsoles noteikumi (Tālrunis uzziņām Centrālajā dzīvojamo māju privatizācijas komisijā 7041944).

Privatizācijas objekta izsole notiks: 1999.gada 14.maijā pl. 13.00, Jēkabpilī, Brīvības ielā 120, Jēkabpils pilsētas domes telpās.

Tiek piedāvāts privatizēt atklātā izsolē:

brīvs dzīvoklis — 36,08 kv. m., istabu skaits –1,

Dzelzceļa ēkā 2–5, Jēkabpilī.

Sākotnējā izsoles cena — Ls 2 020,48

jeb 72,16 privatizācijas sertifikāti.

Objekts ar daļējām ērtībām.

Objekta apgrūtinājums — nav.

Pirkuma maksu ir jāmaksā privatizācijas sertifikātos vai latos.

Objekts tiek piedāvāts privatizēt visām fizsikajām personām, kuras atbilst likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" 15. panta prasībām.

Personām, kuras vēlas privatizēt šo objektu, jāiesniedz pieteikums par piedalīšanos izsolē mēneša laikā no šī piedāvājuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Privatizācijas pieteikums iesniedzams izsoles organizatoram SIA "Īpašuma pārvaldes un investīciju firmai "ANNO"": Vesetas ielā 11, Rīgā, tālrunis uzziņām 378785 , kur saņemama informācija par privatizācijas objektu, privatizācijas pieteikuma veidlapa un izsoles noteikumi (Tālrunis uzziņām Centrālajā dzīvojamo māju privatizācijas komisijā 7041944).

Privatizācijas objekta izsole notiks: 1999.gada 14.maijā pl. 13.00, Jēkabpilī, Brīvības ielā 120, Jēkabpils pilsētas domes telpās.

Dzīvokļa privatizācija

Tiek piedāvāts privatizēt atklātā izsolē:

brīvs dzīvoklis — 36,08 kv. m., istabu skaits –1,

Dzelzceļa ēkā 2–2, Jēkabpilī.

Sākotnējā izsoles cena — Ls 2 020,48

jeb 72,16 privatizācijas sertifikāti.

Objekts ar daļējāms ērtībām.

Objekta apgrūtinājums — nav.

Pirkuma maksu ir jāmaksā privatizācijas sertifikātos vai latos.

Objekts tiek piedāvāts privatizēt visām fizsikajām personām, kuras atbilst likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" 15. panta prasībām.

Personām, kuras vēlas privatizēt šo objektu, jāiesniedz pieteikums par piedalīšanos izsolē mēneša laikā no šī piedāvājuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Privatizācijas pieteikums iesniedzams izsoles organizatoram SIA "Īpašuma pārvaldes un investīciju firmai "ANNO"": Vesetas ielā 11, Rīgā, tālrunis uzziņām 378785 , kur saņemama informācija par privatizācijas objektu, privatizācijas pieteikuma veidlapa un izsoles noteikumi (Tālrunis uzziņām Centrālajā dzīvojamo māju privatizācijas komisijā 7041944).

Privatizācijas objekta izsole notiks: 1999.gada 14.maijā pl. 13.00, Jēkabpilī, Brīvības ielā 120, Jēkabpils pilsētas domes telpās.

Dzīvokļa privatizācija

Tiek piedāvāts privatizēt atklātā izsolē:

dzīvokļus —

nr. 31 — 71,1 kv. m., sākotnējā izsoles cena — Ls 2 490,00;

nr. 33 — 71,9 kv. m., sākotnējā izsoles cena — Ls 2 650,00.

1968. gadā uzceltā mājā,

Stendera ielā 2, Valkā.

Pirkuma maksa ir maksājama sertifikātos vai latos.

Privatizācijas objekti atrodas uz zemes gabala, kura īpašnieks ir pašvaldība .

Objekts tiek piedāvāts privatizēt likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" 15. pantā noteiktajām personām.

Personām, kuras vēlas privatizēt šo objektu, jāiesniedz pieteikums par piedalīšanos izsolē mēneša laikā no šī piedāvājuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Privatizācijas pieteikums iesniedzams Valkas dzīvojamo māju privatizācijas komisijā: Semināra ielā 29, Valkā, LV–4700, kur saņemama informācija par privatizācijas objektu un privatizācijas pieteikuma veidlapa (tālr. uzziņām 22297).

Privatizācijas objekta izsole notiks: 1999.gada 28.aprīlī pl. 10.00 Valkas pilsētas domē

Dzīvokļa privatizācija

Tiek piedāvāts privatizēt atklātā izsolē:

brīvs dzīvoklis — 40,90 kv. m., istabu skaits –2,

Dārza ielā 5–2, Jēkabpilī.

Sākotnējā izsoles cena — Ls 2 290,4

jeb 81,8 privatizācijas sertifikāti.

Objekts ar visām ērtībām.

Objekta apgrūtinājums — nav.

Pirkuma maksu ir jāmaksā privatizācijas sertifikātos vai latos.

Objekts tiek piedāvāts privatizēt visām fizsikajām personām, kuras atbilst likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" 15. panta prasībām.

Personām, kuras vēlas privatizēt šo objektu, jāiesniedz pieteikums par piedalīšanos izsolē mēneša laikā no šī piedāvājuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Privatizācijas pieteikums iesniedzams izsoles organizatoram SIA "Īpašuma pārvaldes un investīciju firmai "ANNO"": Vesetas ielā 11, Rīgā, tālrunis uzziņām 378785 , kur saņemama informācija par privatizācijas objektu, privatizācijas pieteikuma veidlapa un izsoles noteikumi (Tālrunis uzziņām Centrālajā dzīvojamo māju privatizācijas komisijā 7041944).

Privatizācijas objekta izsole notiks: 1999.gada 14.maijā pl. 13.00, Jēkabpilī, Brīvības ielā 120, Jēkabpils pilsētas domes telpās.

Dzīvokļa privatizācija

Tiek piedāvāts privatizēt atklātā izsolē:

brīvs dzīvoklis — 46,86 kv. m., istabu skaits –2,

Transporta ielā 9–3, Jēkabpilī.

Sākotnējā izsoles cena — Ls 2 624,16

jeb 93,72 privatizācijas sertifikāti.

Objekts ar daļējām ērtībām.

Objekta apgrūtinājums — nav.

Pirkuma maksu ir jāmaksā privatizācijas sertifikātos vai latos.

Objekts tiek piedāvāts privatizēt visām fizsikajām personām, kuras atbilst likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" 15. panta prasībām.

Personām, kuras vēlas privatizēt šo objektu, jāiesniedz pieteikums par piedalīšanos izsolē mēneša laikā no šī piedāvājuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Privatizācijas pieteikums iesniedzams izsoles organizatoram SIA "Īpašuma pārvaldes un investīciju firmai "ANNO"": Vesetas ielā 11, Rīgā, tālrunis uzziņām 378785 , kur saņemama informācija par privatizācijas objektu, privatizācijas pieteikuma veidlapa un izsoles noteikumi (Tālrunis uzziņām Centrālajā dzīvojamo māju privatizācijas komisijā 7041944).

Privatizācijas objekta izsole notiks: 1999.gada 14.maijā pl. 13.00, Jēkabpilī, Brīvības ielā 120, Jēkabpils pilsētas domes telpās.

Dzīvokļa privatizācija

Tiek piedāvāts privatizēt atklātā izsolē:

brīvs dzīvoklis — 61,15 kv. m., istabu skaits –3,

Transporta ielā 5–3, Jēkabpilī.

Sākotnējā izsoles cena — Ls 3 424,4

jeb 122,3 privatizācijas sertifikāti.

Objekts ar daļējām ērtībām.

Objekta apgrūtinājums — nav.

Pirkuma maksu ir jāmaksā privatizācijas sertifikātos vai latos.

Objekts tiek piedāvāts privatizēt visām fizsikajām personām, kuras atbilst likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" 15. panta prasībām.

Personām, kuras vēlas privatizēt šo objektu, jāiesniedz pieteikums par piedalīšanos izsolē mēneša laikā no šī piedāvājuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Privatizācijas pieteikums iesniedzams izsoles organizatoram SIA "Īpašuma pārvaldes un investīciju firmai "ANNO"": Vesetas ielā 11, Rīgā, tālrunis uzziņām 378785 , kur saņemama informācija par privatizācijas objektu, privatizācijas pieteikuma veidlapa un izsoles noteikumi (Tālrunis uzziņām Centrālajā dzīvojamo māju privatizācijas komisijā 7041944).

Privatizācijas objekta izsole notiks: 1999.gada 14.maijā pl. 13.00, Jēkabpilī, Brīvības ielā 120, Jēkabpils pilsētas domes telpās.

Dzīvokļa privatizācija

Tiek piedāvāts privatizēt atklātā izsolē:

brīvs dzīvoklis — 33,67 kv. m., istabu skaits –2,

Madonas ielā 7–2, Jēkabpilī.

Sākotnējā izsoles cena — Ls 1 885,52

jeb 67,34 privatizācijas sertifikāti.

Objekts ar daļējām ērtībām.

Objekta apgrūtinājums — nav.

Pirkuma maksu ir jāmaksā privatizācijas sertifikātos vai latos.

Objekts tiek piedāvāts privatizēt visām fizsikajām personām, kuras atbilst likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" 15. panta prasībām.

Personām, kuras vēlas privatizēt šo objektu, jāiesniedz pieteikums par piedalīšanos izsolē mēneša laikā no šī piedāvājuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Privatizācijas pieteikums iesniedzams izsoles organizatoram SIA "Īpašuma pārvaldes un investīciju firmai "ANNO"": Vesetas ielā 11, Rīgā, tālrunis uzziņām 378785 , kur saņemama informācija par privatizācijas objektu, privatizācijas pieteikuma veidlapa un izsoles noteikumi (Tālrunis uzziņām Centrālajā dzīvojamo māju privatizācijas komisijā 7041944).

Privatizācijas objekta izsole notiks: 1999.gada 14.maijā pl. 13.00, Jēkabpilī, Brīvības ielā 120, Jēkabpils pilsētas domes telpās.

Dzīvokļa privatizācija

Tiek piedāvāts privatizēt atklātā izsolē:

dzīvokļus —

nr. 34 — 38,6 kv. m., sākotnējā izsoles cena — Ls 1 200,00;

nr. 76 — 39,0 kv. m., sākotnējā izsoles cena — Ls 1 200,00.

1987. gadā uzceltā mājā,

Gaides ielā 2, Valmierā.

Pirkuma maksa ir maksājama sertifikātos vai latos.

Privatizācijas objekti atrodas uz zemes gabala, kura īpašnieks ir fiziska persona .

Objekts tiek piedāvāts privatizēt likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" 21. pantā noteiktajām personām.

Personām, kuras vēlas privatizēt šo objektu, jāiesniedz pieteikums par piedalīšanos izsolē mēneša laikā no šī piedāvājuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Privatizācijas pieteikums iesniedzams Valmieras dzīvojamo māju privatizācijas komisijā: Lāčplēša ielā 2, Valmierā, LV–4201, kur saņemama informācija par privatizācijas objektu un privatizācijas pieteikuma veidlapa (tālr. uzziņām 22756, 22910).

Privatizācijas objekta izsole notiks: 1999.gada 7.maijā pl. 16.00 Lāčplēša ielā 2, Valmierā

Dzīvokļa privatizācija

Tiek piedāvāts privatizēt atklātā izsolē:

dzīvokļus —

nr. 24 — 46,6 kv. m., sākotnējā izsoles cena — Ls 1 713,00;

nr. 14 — 54,6 kv. m., sākotnējā izsoles cena — Ls 1 900,00;

nr. 12 — 79,0 kv. m., sākotnējā izsoles cena — Ls 2 450,00.

1977. gadā uzceltā mājā,

Merķeļa ielā 13a, Valkā.

Pirkuma maksa ir maksājama sertifikātos vai latos.

Privatizācijas objekti atrodas uz zemes gabala, kura īpašnieks ir pašvaldība .

Objekts tiek piedāvāts privatizēt likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" 15. pantā noteiktajām personām.

Personām, kuras vēlas privatizēt šo objektu, jāiesniedz pieteikums par piedalīšanos izsolē mēneša laikā no šī piedāvājuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Privatizācijas pieteikums iesniedzams Valkas dzīvojamo māju privatizācijas komisijā: Semināra ielā 29, Valkā, LV–4700, kur saņemama informācija par privatizācijas objektu un privatizācijas pieteikuma veidlapa (tālr. uzziņām 22297).

Privatizācijas objekta izsole notiks: 1999.gada 28.aprīlī pl. 10.00 Valkas pilsētas domē.

Dzīvokļa privatizācija

Tiek piedāvāts privatizēt atklātā izsolē:

dzīvoklis — 46,35 kv. m., 1967. gadā uzceltā mājā,

Stacijas ielā 19–71, Valmierā.

Sākotnējā izsoles cena — Ls 1 800,00.

Privatizācijas objekts atrodas uz zemes gabala, kura īpašnieks ir fiziska persona.

Objekts tiek piedāvāts privatizēt likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" 21. pantā noteiktajām personām.

Personām, kuras vēlas privatizēt šo objektu, jāiesniedz pieteikums par piedalīšanos izsolē mēneša laikā no šī piedāvājuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Privatizācijas pieteikums iesniedzams Valmieras dzīvojamo māju privatizācijas komisijā: Lāčplēša ielā 2, Valmierā, LV–4201, kur saņemama informācija par privatizācijas objektu un privatizācijas pieteikuma veidlapa (tālr. uzziņām 22756, 22910).

Privatizācijas objekta izsole notiks: 1999.gada 27.aprīlī pl. 12.00, Lāčplēša ielā 2, Valmierā.

Dzīvokļa privatizācija

Tiek piedāvāts privatizēt atklātā izsolē:

dzīvoklis — 29,0 kv. m., 1963. gadā uzceltā mājā,

Raiņa ielā 12–11, Valkā.

Sākotnējā izsoles cena — Ls 760,00.

Privatizācijas objekts atrodas uz zemes gabala, kura īpašnieks ir pašvaldība.

Objekts tiek piedāvāts privatizēt likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" 15. pantā noteiktajām personām.

Personām, kuras vēlas privatizēt šo objektu, jāiesniedz pieteikums par piedalīšanos izsolē mēneša laikā no šī piedāvājuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Privatizācijas pieteikums iesniedzams Valkas dzīvojamo māju privatizācijas komisijā: Semināra ielā 29, Valkā, LV–4700, kur saņemama informācija par privatizācijas objektu un privatizācijas pieteikuma veidlapa (tālr. uzziņām 22297).

Privatizācijas objekta izsole notiks: 1999.gada 28.aprīlī pl. 10.00, Valkas pilsētas domē.

Dzīvokļa privatizācija

Tiek piedāvāts privatizēt atklātā izsolē:

dzīvoklis — 65,5 kv. m., 1973. gadā uzceltā mājā,

Ausekļa ielā 2–3, Valkā.

Sākotnējā izsoles cena — Ls 3 715,00.

Privatizācijas objekts atrodas uz zemes gabala, kura īpašnieks ir pašvaldība.

Objekts tiek piedāvāts privatizēt likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" 15. pantā noteiktajām personām.

Personām, kuras vēlas privatizēt šo objektu, jāiesniedz pieteikums par piedalīšanos izsolē mēneša laikā no šī piedāvājuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Privatizācijas pieteikums iesniedzams Valkas dzīvojamo māju privatizācijas komisijā: Semināra ielā 29, Valkā, LV–4700, kur saņemama informācija par privatizācijas objektu un privatizācijas pieteikuma veidlapa (tālr. uzziņām 22297).

Privatizācijas objekta izsole notiks: 1999.gada 28.aprīlī pl. 10.00, Valkas pilsētas domē.

Neapdzīvojamo telpu privatizācija

Tiek piedāvāta privatizēt atklātā izsolē:

neapdzīvojamā telpa — 14,8 kv. m., 1980. gadā uzceltā mājā,

Lāčplēša ielā 29, Aizkrauklē.

Objekta sākotnējā izsoles cena — Ls 977,00.

Privatizācijas objekts atrodas uz zemes gabala, kura īpašnieks ir pašvaldība .

Objekts tiek piedāvāts privatizēt šādām personām:

jebkura veida privatizācijas sertifikātu īpašniekiem.

Personām, kuras vēlas privatizēt šo objektu, jāiesniedz pieteikums par piedalīšanos izsolē mēneša laikā no šī piedāvājuma publicēšanas dienas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Privatizācijas pieteikums iesniedzams Aizkraukles dzīvojamo māju privatizācijas komisijā: Lāčplēša ielā 1a, Aizkrauklē, LV–5101, kur saņemama informācija par privatizācijas objektu, privatizācijas pieteikuma veidlapa un izsoles noteikumi (tālr. uzziņām 24649).

Privatizācijas objekta izsole notiks: 1999.gada 15.maijā, pl. 11.00, Lāčplēša ielā 1a, Aizkrauklē.

Akcionāru pilnsapulce

A/s "Saudeks" akcionāru zināšanai

A/s "Saudeks" (turpāk — a/s) akcionāru kārtējā pilnsapulce notiks 1999. gada 30. aprīlī pulksten 16 Rīgā, Daugavgrīvas ielā 83/89, konferenču zālē.

Darba kārtībā:

1. Valdes ziņojums par 1998. gada darbības rezultātiem.

2. Par valdes locekļu atbrīvošanu no atbildības par darbību 1998. gadā.

3. Padomes, valdes priekšsēdētāja un valdes pārvēlēšanas.

4. Zvērināta revidenta vēlēšanas.

5. Atalgojuma noteikšana padomes un valdes locekļiem.

6. Par 1999. gada budžetu.

7. Par 1999. gada darbības plānu.

8. Dažādi jautājumi.

Akcionāru reģistrēšana pilnsapulces dienā — šā gada 30. aprīlī — no pulksten 15 līdz pulksten 16 pilnsapulces norises vietā.

Akcionāri var piedalīties pilnsapulcē personiski vai ar savu pārstāvju starpniecību.

Akcionāriem, kuri ir dereģistrējuši akcijas, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personas apliecinošs dokuments un vērtspapīru konta turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana.

Akcionāriem, kuri nav dereģistrējuši akcijas, jāuzrāda pase vai cits personas apliecinošs dokuments.

Akcionāru pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda notariāli apliecināta vai juridiska spēka ziņā pielīdzināta vai a/s apstiprināta pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara, pilnvarnieka personas apliecinošs dokuments, bet gadījumā, ja pārstāvētā akcionāra akcijas ir dereģistrētas, — arī vērtspapīru konta turētāja izsniegta kvīts par akciju bloķēšanu.

A/s akcionāri var pieteikt savu akciju bloķēšanu savam vērtspapīru konta turētājam ne vēlāk kā šā gada 15. aprīlī.

Deriģistrēto akciju īpašnieki vai to pilnvarnieki, kuri reģistrējoties nevar uzrādīt vērtspapīru konta turētāja kvīti, kas apliecina, ka akcijas ir bloķētas, nevarēs sapulcē piedalīties.

Ar pilnsapulcē apspriežamo jautājumu lēmumu projektiem a/s akcionāri var iepazīties Rīgā, Daugavgrīvas ielā 83/89, sākot ar šā gada 27. aprīli no pulksten 10 līdz 12 a/s "Saudeks" administrācijas ēkā pie sekretāres.

A/s "Saudeks" valde

Akcionāru pilnsapulce

Akciju sabiedrības "Strūžānu kūdras fabrika" valde paziņo, ka akcionāru pilnsapulce notiks 1999.gada 23.aprīlī pulksten 11 Rēzeknes rajonā, Strūžānu ciemā, Miera ielā 16, kultūras namā, ar šādu darba kārtību:

1. Par 1998.gada darbības pārskatu.

2. Par valdes locekļu atbrīvošanu no atbildības par saimnieciski finansiālo darbību 1998.gadā.

3. Par 1999.gada budžetu un darbības plānu.

4. Par zvērinātā revidenta ievēlēšanu.

5. Citi jautājumi.

Akcionāru reģistrācija no pulksten 9.30 1999.gada 23.aprīlī.

Ar lēmumu projektiem akcionāri var iepazīties, sākot ar 15. aprīli, katru dienu Rēzeknes rajonā, Strūžānu ciemā, Miera ielā 15a, 2.stāvā, pieņemamā telpā no pulksten 10 līdz 15.

Prezidents S.Vīšs

Akcionāru pilnsapulce

Publiskās akciju sabiedrības "OLAINES KŪDRA" akcionāru kārtējā pilnsapulce notiks š.g. 27.aprīlī pulksten 11 a/s "Olaines kūdra" telpās Rīgas rajona Olainē, Rīgas ielā 21, kur arī notiks akcionāru reģistrācija pilnsapulces dienā no pulksten 9.30 līdz 10.45.

Darba kārtībā:

1. A/s "Olaines kūdra" valdes pārskats par 1998.gada saimnieciskās darbības rezultātiem. Padomes un zvērināta revidenta ziņojums.

2. Valdes locekļu atbrīvošana no atbildības par aizvadīto gadu.

3. A/s "Olaines kūdra" darbības plāns 1999.gadam un 1999.gada budžeta apstiprināšana.

Akciju bloķēšanai pilnsapulcei akcionāri var pieteikties līdz 1999.gada 19.aprīlīm.

Ar lēmuma projektu var iepazīties pie a/s "Olaines kūdra" sekretāres pārvaldes ēkā Rīgas raj. Olainē, Rīgas ielā 21, sākot ar š.g. 19.aprīli, no pulksten 10.15. Uzziņas pa tālruni 7964185.

Direktors P.Šakuns

Akcionāru pilnsapulce

Akciju sabiedrības "Latvijas Tirdzniecības centrs" kārtējā akcionāru pilnsapulce notiks 1999. gada 27. aprīlī pulksten 15 Rīgā, Pērses ielā 2, Latvijas Attīstības aģentūras sanāksmju zālē, 2. stāvā.

Darba kārtībā:

1. Par 1998. gada saimnieciskās darbības rezultātiem un gada pārskatu.

2. Par turpmākās darbības plānu un 1999. gada budžetu.

3. Par pamatkapitālu.

4. Par statūtiem.

5. Par zvērinātu revidentu.

6. Dažādi jautājumi.

Akcionāru reģistrācija — 1999. gada 27. aprīlī — no pulksten 14 līdz 14.50 pilnsapulces norises vietā.

Reģistrējoties juridisko personu pārstāvjiem nepieciešamas pilnvaras un personu apliecinošs dokuments; fiziskām personām — personu apliecinošs dokuments, bet to pārstāvjiem — notariāli apstiprinātas pilnvaras.

Iepazīties ar pilnsapulces dokumentiem akcionāri var Rīgā, Brīvības bulvārī 21 (ieeja no Kalpaka bulvāra, 4. stāvs), pie sekretāres, darbdienās no pulksten 9 līdz 17, sākot ar 1999. gada 20. aprīli, pēc to apspriešanas padomes sēdē 1999. gada 19. aprīlī. Tālrunis uzziņām 7331408.

Zīmoga atsaukums

Lūdzam ar š.g. 1.aprīli uzskatīt SIA "Viesnīca "Majori"" (reģ.Nr.000302118) vecā parauga zīmogu — par nederīgu.

Tiek pārdots

Valmieras pilsētas dome pārdod zemesgrāmatā nostiprinātu nekustamo īpašumu :

• Valmierā, Medņu ielā 7, — dzīvojamo māju, saimniecības ēku, zemi 984 m2.

Informācija par objektu un pieteikumu iesniegšana Valmierā, Lāčplēša ielā 2, 1. stāvā, 113. kabinetā, līdz 1999. gada 20. aprīlim, tālrunis 22756.

Pabeigta privatizācija

Jelgavas dome paziņo, ka ir pabeigta pašvaldības īpašuma, veikala , Jelgavā, Birzes ielā 21 privatizācija, privatizācijas subjekts SIA "Egra", cena Ls 6130, nodošanas akta datums 1999.gada 1.marts.

Tiek nodots privatizācijai

Jūrmalas pilsētas dome nodod privatizācijai nekustamo īpašumu Jūrmalā, Muižas ielā 6, kas sastāv no zemes gabala 4/25 domājamām daļām (kopējā platība 597,6 m 2 ) un pamatceltnes lit. 2 (kopējā platība 95,7 m 2 ) .

Privatizācijas projekti iesniedzami mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" Jūrmalas pilsētas domes komercnodaļā Jūrmalā, Jomas ielā 1/5, 31. kabinetā. Uzziņas pa tālruni 7762507 vai 7764644.

Tiek nodots privatizācijai

Jelgavas dome paziņo, ka tiek nodotas privatizācijai ēkas Jelgavā, 6.līnijā 67,lit. nr.1, 1a, 1b, 2, 3, 5, 6, jaunbūve un autodroms ar tā būvēm.

Privatizācijas pamatprincipi:

— privatizācijas metode — pārdošana uz nomaksu;

— objekta sākumcena Ls 100 000;

— izpirkšanas termiņš — 5 gadi;

— aizdevuma procents — 6% gadā.

Prasījumi, kas attiecas uz privatizējamo objektu, iesniedzami Jelgavā, Lielā ielā 11, 203. kabinetā, tālr. 3005559, mēneša laikā no publikācijas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Maksātnespējas atzīšana

Ar Rīgas apgabaltiesas 1999.gada 19.februāra spriedumu lietā Nr.C–1049/11 SIA "Markets Moda" (reģ.Nr.000312541) atzīta par maksātnespējīgu.

Par uzņēmējsabiedrības administratoru apstiprināta LR VID Rīgas Centra rajona nodaļa, kuru maksātnespējas procesā pārstāv Gints Badūns.

Kreditoru prasījumi trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas piesakāmi administratora pārstāvim Rīgā, Tērbatas ielā 23/25, 509.B kabinetā, tālr. 7023127.

Prasījumi, kas tiks pieteikti pēc noteiktā termiņa, tiks apmierināti pēdējā kārtā.

Paziņojumi

Latvijas Uzņēmumu reģistrā ar reģistrācijas numuru 000302818 reģistrētās a/s "RINAR" ar padomes un valdes kopēju lēmumu no 1999.gada 25.februāra iesniegts Rīgas Apgabaltiesā maksātnespējas pieteikums.l Valdes padome

 

Ar Rīgas apgabaltiesas 1999.gada 12.marta lēmumu likvidējamās SIA "Rezus", Uzņēmumu reģistra reģ.Nr.000331374, pēdējā adrese: Rīgā, Republikas laukums 2, maksātnespējas process ir izbeigts sakarā ar SIA "Rezus" bankrotu .l

 

Precizējot iepriekš publicēto

"Latvijas Vēstneša" 1990.gada 96./97. numura 16.lappuses otrās slejas otrajā sludinājumā par maksātnespējīgās likvidējamās akciju sabiedrības " Celtniecības investīciju sabiedrība " bankrota procedūras uzsākšanu iztrūka pēdējās vārdu kopas — ADMINISTRATORS, ZVĒRINĀTS ADVOKĀTS A.BITĀNS.l

Bezpeļņas organizācija valsts akciju sabiedrība

"Valsts robežbūve"

uzaicina uz izsoli

"Par Piedrujas nodaļas un robežas pārejas punkta

kompleksa būvprojektēšanu"

(valsts pasūtījuma numurs: IeM VAS "Valsts robežbūve" 99/03)

Valsts pasūtītājs: VAS "Valsts robežbūve" Rīgā, Stabu ielā 89, LV–1009.

Pretendentu kvalifikācija:

— pretendenti var būt Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā reģistrētas juridiskas personas, kuras ir specializējušās būvprojektēšanas darbu veikšanā;

— dokumenti kvalifikācijas pārbaudei ir iesniedzami līdz 1999.gada 12.aprīlim pulksten 11;

— kvalifikācijas pārbaude notiks 1999.gada 12.aprīlī pulksten 13.

Projektēšanas darbu izpildes termiņš: 1999.gada 24.septembris.

Izsoles nolikumu var saņemt Rīgā, Stabu ielā 89, 511.kabinetā, darba dienās no pulksten 9.30 līdz 16, uzrādot maksājuma uzdevumu par Ls 5, kuri pārskaitīti VAS "Valsts robežbūve", reģ.apl.Nr.40003369639, norēķina rēķinā Nr.02–100100501/91490100000 LUB Rīdzenes fil.kods 310101900, un iepriekš piesakoties pa tālruni 7208717.

Papildu informācija pa tālruni 7208049.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!