• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts izglītības attīstības aģentūra: Par konkursu inovāciju īstenošanai izglītībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.07.2011., Nr. 112 https://www.vestnesis.lv/ta/id/233356

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts zemes dienests: Par ieguldīto privatizācijas sertifikātu izmantošanu

Vēl šajā numurā

20.07.2011., Nr. 112

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts izglītības attīstības aģentūra: Par konkursu inovāciju īstenošanai izglītībā

Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) aicina pašvaldības, to iestādes, biedrības, nodibinājumus un komersantus piedalīties izglītības inovāciju projektu konkursā, lai ar izglītojošu pasākumu vai nometņu palīdzību veicinātu bērnu un jauniešu radošumu un inovatīvas domāšanas attīstību mācību procesā.

Atbalstu gūs projekti, kas veicinās bērnu un jauniešu pāreju no izglītības uz darbu, attīstot karjeras vadības prasmes. Finansējumu saņems arī pasākumi, kas sekmēs radošumu mācību procesā, īpaši fizikā, ķīmijā, bioloģijā, matemātikā un informācijas tehnoloģijās. Varēs īstenot arī tādus projektus, kas pilnveido bērnu un jauniešu talantus mākslā un mūzikā.

2011.gada konkursa projektu iesniegšanas termiņš ir 15.augusts. Apstiprinātos projektus varēs īstenot laikā no 2011.gada 1.septembra līdz 17.novembrim. Konkursā kopējais pieejamais finansējums ir 67 790 latu. Viena projekta maksimālais finansējuma apjoms ir 3000 latu, turklāt viens projekta īstenotājs var iesniegt vairākus pieteikumus.

Projekta iesnieguma veidlapa un konkursa noteikumu apraksts pieejams VIAA mājaslapas www.viaa.gov.lv sadaļā "Izglītības inovācijas projekti" vai VIAA Vaļņu ielā 1, Rīgā.

VIAA izglītības inovāciju projektus administrē kopš 2009.gada. Šajā konkursā atbalstītie projekti veicinās jauninājumu īstenošanu izglītībā, bērnu un jauniešu radošumu, iniciatīvu, uzņēmību un pāreju no izglītības uz darba dzīvi.

 

Linda Lietaviete, VIAA sabiedrisko attiecību speciāliste

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!