• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Satiksmes ministrs: Par ceļu nozares attīstību ilgtermiņā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.07.2011., Nr. 114 https://www.vestnesis.lv/ta/id/233504

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniekam Kanādā

Vēl šajā numurā

22.07.2011., Nr. 114

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Satiksmes ministrs: Par ceļu nozares attīstību ilgtermiņā

20.jūlijā satiksmes ministrs Uldis Augulis apmeklēja būvobjektu Baltezers–Saulkalne, kur autoceļa un tilta pār Lielo Juglu rekonstrukciju veic SIA "Lemminkainen Latvija".

Ministrs uzklausīja ceļu būvētājus par projekta apguves gaitu un termiņiem, kā arī pārrunāja pēc ministra iniciatīvas izveidotās Ceļu padomes dienas kārtības jautājumus – Ceļu fonda atjaunošanu un ceļu būves plānošanas nepieciešamību vairākiem gadiem uz priekšu.

"Pati lielākā problēma mums ir darbaspēka trūkums, īpaši nepieciešami kvalificēti darbiniekiceļu būves speciālisti," tiekoties uzsvēra uzņēmuma rīkotājdirektors Guntis Vīnavs. "Tehniku varam nopirkt, ja ir nauda, bet kvalificētu personālu nenopirksi. Tāpēc ikvienam uzņēmējam ir svarīgi redzēt nozares attīstības perspektīvas, lai varētu risināt darbaspēka problēmas, plānot resursus un attīstīties."

Ministrs ir pārliecināts, ka ceļu būves apjomam arī turpmākajos gados ir jābūt vismaz šā gada līmenī (800 km), jo katrs rekonstruētais Latvijas autoceļu posms "silda" ekonomiku.

"Tikai tā, mērķtiecīgi sakārtojot ceļus, atveseļosies valsts ekonomika, vienlaikus varēsim risināt sociālās problēmas, cilvēkiem atgriezīsies vēlme dzīvot un strādāt Latvijā," ir pārliecināts satiksmes ministrs Uldis Augulis.

Šobrīd Latvijā norit ceļu būvdarbi vairāk nekā 40 objektos, un šajā plānošanas periodā ceļu būvētājiem ir jārekonstruē aptuveni 800 km autoceļu.

 

Ināra Pomere, ministra padomniece

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!