• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par līdzjūtību Norvēģijas tautai teroraktu sakarā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.07.2011., Nr. 115 https://www.vestnesis.lv/ta/id/233605

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Aicinot panākt vienotu pozīciju pensiju jautājumā

Vēl šajā numurā

26.07.2011., Nr. 115

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par līdzjūtību Norvēģijas tautai teroraktu sakarā

Valsts prezidents:

Valsts prezidents Andris Bērziņš nosūtījis līdzjūtības vēstuli Norvēģijas karalim Haraldam V un Norvēģijas tautai sakarā ar 22.jūlijā Oslo notikušo traģisko teroraktu. Valsts prezidenta līdzjūtībā teikts: “Terorismam nav un nevar būt attaisnojuma, jo terorisma mērķis ir neapbruņoti cilvēki.”

Valsts prezidenta preses dienests

 

Saeimas priekšsēdētāja:

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa piektdien, 22.jūlijā, nosūtījusi līdzjūtības vēstuli Norvēģijas parlamenta priekšsēdētājam Dagam Terjem Andersenam saistībā ar Oslo notikušo postošo sprādzienu.

Saeimas vārdā Solvita Āboltiņa pauž visdziļāko līdzjūtību Norvēģijas tautai un sērojošajām ģimenēm, kuras pāragri zaudējušas tuviniekus.

Saeimas preses dienests

 

Ministru prezidents:

Latvijas Republikas valdības un sabiedrības vārdā Ministru prezidents Valdis Dombrovskis izteicis visdziļāko līdzjūtību Norvēģijas iedzīvotājiem saistībā ar pagājušās nedēļas traģēdiju un aicināja Latvijas iedzīvotājus 25.jūlijā pulksten 13 pievienoties klusuma brīdim, lai pieminētu traģiskajos notikumos bojāgājušos upurus.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

 

Ārlietu ministrs:

Ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis izsaka līdzjūtību Norvēģijas ārlietu ministram Jūnasam Gāram Stērem un visai Norvēģijas tautai saistībā ar sprādzienu pie valdības un laikraksta VG redakcijas ēkām, kurā ievainoti vairāki cilvēki un ir bojāgājušie.

Ministrs savā un Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas vārdā pauž sašutumu par notikušo, izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušo un cietušo tuviniekiem, kā arī izsaka cerību, ka vainīgie tiks atrasti un saņems sodu.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

 

Tieslietu ministrs:

Tieslietu ministrs A.Štokenbergs 25.jūlijā, dienā, kad Norvēģijā un Zviedrijā ar klusuma brīdi piemin piektdien traģiskajos teroraktos bojāgājušos Norvēģijas iedzīvotājus, izteicis līdzjūtību Norvēģijas tieslietu un policijas ministram Knutam Storbergetam.

“Ieroču pielietošana pret neapbruņotiem un nevainīgiem cilvēkiem, lai paustu savus politiskos uzskatus, ir absolūti nepieļaujama un bargi nosodāma. Izsaku visdziļāko līdzjūtību visai Norvēģijas tautai saistībā ar šo traģisko notikumu,” raksta tieslietu ministrs.

Inga Saleniece, ministra preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!