• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par slepenības statusa atcelšanu Jūrmalas rezidencei. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.07.2011., Nr. 115 https://www.vestnesis.lv/ta/id/233606

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par tautas nobalsošanas rezultātiem

Vēl šajā numurā

26.07.2011., Nr. 115

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par slepenības statusa atcelšanu Jūrmalas rezidencei

Saskaņā ar Valsts prezidenta Andra Bērziņa uzdevumu Valsts prezidenta kanceleja ir izvērtējusi atsevišķu Jūrmalas rezidences telpu slepenības statusa nepieciešamību un sniegusi Valsts prezidentam atzinumu par telpu īpašā statusa atcelšanas pamatotību. 22.jūlijā Valsts prezidenta kancelejas vadītāja vietnieks Ēriks Ozols ir parakstījis rīkojumu, kas atceļ 2008.gada 25.novembra rīkojumā noteikto statusu.

Saskaņā ar likuma “Par valsts noslēpumu” 2.panta pirmo daļu valsts noslēpums ir tāda militāra, politiska, ekonomiska, zinātniska, tehniska vai cita rakstura informācija, kura iekļauta Ministru kabineta apstiprinātā sarakstā un kuras nozaudēšana vai nelikumīga izpaušana var nodarīt kaitējumu valsts drošībai, ekonomiskajām vai politiskajām interesēm.

Ņemot vērā A.Bērziņa lēmumu neizmantot Jūrmalas rezidenci darbam un dzīvošanai, ir zudis pamats Valsts prezidenta vasaras rezidences (Jūrmala, Zigfrīda Meierovica prospekts 31) telpu īpašajam statusam.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!