• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par labām Latvijas precēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.1999., Nr. 106 https://www.vestnesis.lv/ta/id/23369

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par mūsu visu veselību (turpinājums)

Vēl šajā numurā

07.04.1999., Nr. 106

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par labām Latvijas precēm

Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

L.JPG (30970 BYTES)

Akcijas "Latvijas prece XXI gadsimtam" eksperti: Artis Bute, Mārtiņš Rītiņš, Asnate Ziemele, Maija Bārzdiņa, Sols Bukingolts

Ministru prezidenta Viļa Krištopana un

akcijas "Latvijas prece XXI gadsimtam" ekspertu aicinājums

Latvijas preču ražotājiem un patērētājiem

Akcija "Latvijas prece XXI gadsimtam" ir vienreizēja iespēja ikvienam Latvijas ražotājam darīt zināmus savu preču, preču zīmes un sava uzņēmuma vārdu plašai sabiedrībai, jo katrs, kas būs pieteicis savas preces balvai "Latvijas veiksme – 99", var cerēt ne tikai uz atzinību apbalvošanā, bet arī būt drošs, ka akcijai pieteiktās preces iegūs reklāmu akcijas gaitā.

Piedalīšanās akcijā ir iespēja apliecināt savu prasmi ražot konkurētspējīgas un pircēju novērtētas preces, jo arī katrs patērētājs var sūtīt savas atbalsta vēstules tiem Latvijas uzņēmumu ražojumiem, kas šķiet vislabākie, atzītākie un pieprasītākie.

Šajā akcijā nav stingru kritēriju, kas ierobežotu preču pieteikšanu pēc starptautiskiem standartiem vai īpaši izstrādātiem nosacījumiem. Galvenais un vienīgais kritērijs būs tas, lai konkrētā prece atbilstu augstajai "Latvijas veiksmes – 99" nominācijai.

Akcijas mērķis ir ne tikai savas valsts ražotāju patriotisks atbalsts, ko katrs pircējs var sniegt, brīvas izvēles apstākļos pērkot Latvijas precei. Akcijas mērķis ir arī savas valsts atbalsts, jo, tikai pērkot Latvijas preci, mēs ieguldām naudu savā pārticībā, savas valsts konkurētspējas attīstībā un savā nākotnē.

Aicinām visus Latvijas ražotājus būt pašapzinīgiem un aktīviem, piesakot savas preces akcijas pirmajai kārtai līdz 26.aprīlim un sūtot to aprakstus vai reklāmas pa pastu Ministru prezidenta akcijai "Latvijas prece XXI gadsimtam".

Aicinām visus Latvijas preču patērētājus ar savām atbalsta vēstulēm balsot par jebkuru Latvijas preci, kura, jusuprāt, vērtējama visaugstāk.

Ministru prezidents Vilis Krištopans Eksperti: Maija Bārzdiņa, Artis Bute,

Sols Bukingolts, Mārtiņš Rītiņš,

1999.gada 6.aprīlī Asnate Ziemele

a

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!