• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pretkorupcijas likumdošanas izstrādi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.1999., Nr. 106 https://www.vestnesis.lv/ta/id/23374

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pa valsts pārvaldes reformas kāpnēm

Vēl šajā numurā

07.04.1999., Nr. 106

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pretkorupcijas likumdošanas izstrādi

Atsaucoties uz Ministru prezidenta Viļa Krištopana ierosināto darba grupas izveidošanu pretkorupcijas likumdošanas izstrādei, Pasaules bankas Latvijas misija izteikusi vēlmi pieteikt savu ekspertu likumdošanas aktu izstrādei. Pasaules bankas Latvijas misija iesaka Bertranu de Spevilles kungu, kurš ir labs speciālists šajā jomā. Viņš ir strādājis Honkongas Neatkarīgajā pretkorupcijas komisijā un bijis Honkongas ģenerālprokurors. Bertrans de Speville iesaistījies Latvijas korupcijas novēršanas iniciatīvās, ieskaitot pagājušajā gadā sagatavoto Korupcijas novēršanas likuma analīzi, tādējādi viņš pārzina gan konkrēto jomu, gan ar to saistītās problēmas.

Pasaules bankas Latvijas misijas vadītāja Inguna Dodrāja atzinīgi vērtē koncepcijas projekta izstrādes nozīmīgumu un uzskata, ka ir svarīgi ieviest saprotamu atskaites kārtību visā valsts pārvaldes sistēmā, lai novērstu interešu konflikta situācijas un citus pārkāpumus. Latvijas misijas vadītāja izsaka cerību, ka, izstrādājot koncepciju, darba grupa ņems vērā gan vispārējos principus, gan arī paša likuma noteiktās specifiskās nostādnes.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!