• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrija: Par Igaunijas–Krievijas robežas šķērsošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.07.2011., Nr. 118 https://www.vestnesis.lv/ta/id/233869

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tieslietu ministrija: Par automatizētu datu aktualizāciju valsts kadastrā

Vēl šajā numurā

29.07.2011., Nr. 118

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrija: Par Igaunijas–Krievijas robežas šķērsošanu

Ceļotājiem, kuri, pa sauszemi dodoties uz Krieviju, plāno izmantot Igaunijas–Krievijas robežšķērsošanas punktus, jārēķinās, ka no 1.augusta visiem autotransporta līdzekļiem neatkarīgi no to kategorijas tiks noteikta obligāta iepriekšēja vietu rezervēšana rindā. Visos Igaunijas–Krievijas robežkontroles punktos, ieceļojot Krievijas teritorijā, būs jāreģistrējas elektroniskajā rezervēšanas sistēmā internetā www.eestipiir.ee vai www.estonianborder.eu, piezvanot pa tālruni +372 6989192 vai ierodoties robežkontroles punkta gaidīšanas zonā.

Rezervējot vietu, jānorāda dati par autovadītāju, pārējām līdzi ceļojošām personām, transporta līdzekli, paredzamo robežkontroles punktu un vēlamo robežas šķērsošanas laiku. Vietu rezervēšana ir maksas pakalpojums (1 eiro + papildu maksa gaidīšanas zonā atkarībā no autotransporta kategorijas). Rezervējot vietu internetā, var izmantot maksājuma karti, bet uz vietas robežkontroles punktā var maksāt arī skaidrā naudā.

Ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!