• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tieslietu ministrija: Par automatizētu datu aktualizāciju valsts kadastrā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.07.2011., Nr. 118 https://www.vestnesis.lv/ta/id/233870

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Veselības ministrija: Par zāļu iegādes izdevumu kompensāciju

Vēl šajā numurā

29.07.2011., Nr. 118

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tieslietu ministrija: Par automatizētu datu aktualizāciju valsts kadastrā

Lai atvieglotu administratīvo slogu uzņēmējiem, aktualizējot datus Uzņēmumu reģistrā (UR), Valsts zemes dienests (VZD) sadarbībā ar SIA “Lursoft IT” ir nodrošinājis automatizētu datu aktualizāciju Nekustamā īpašuma valsts kadastra informācijas sistēmā (Kadastrā), ieviešot juridisko personu monitoringu. Monitorings nodrošinās Kadastrā reģistrēto juridisko personu datu automātisku aktualizēšanu atbilstoši izmaiņām UR. Tādējādi Kadastrā turpmāk tiks saņemti aktuāli UR dati, neiesaistot nekustamā īpašuma īpašnieku, kā arī ietaupot viņa laiku un līdzekļus. Tiks arī novērsta dubulta datu reģistrācija abās informācijas sistēmās – Kadastrā un UR.

Aktuālās informācijas pieejamība par juridiskām personām, kam Kadastrā ir reģistrēti kadastra objekti (nekustamie īpašumi un lietojumi), uzlabos Kadastra datu kvalitāti, kā arī paaugstinās VZD sniegto pakalpojumu kvalitāti mērniekiem un nodrošinās pašvaldības ar aktuāliem datiem.

Ministrijas Administratīvais departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!