• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tieslietu ministrs: Izvirzot Valsts policijas priekšnieka amata kandidātu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.07.2011., Nr. 118 https://www.vestnesis.lv/ta/id/233872

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nododot otrreizējai caurlūkošanai grozījumus Civilprocesa likumā

Vēl šajā numurā

29.07.2011., Nr. 118

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tieslietu ministrs: Izvirzot Valsts policijas priekšnieka amata kandidātu

27.jūlijā iekšlietu ministra pienākumu izpildītājs tieslietu ministrs Aigars Štokenbergs tikās ar Valsts policijas (VP) priekšnieka amata kandidātiem – VP Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieku, VP priekšnieka p.i. ģenerāli Guntaru Marķitānu un VP Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieku ģenerāli Intu Ķuzi.

Pēc tikšanās A.Štokenbergs paziņoja par savu lēmumu VP priekšnieka amatam virzīt I.Ķuža kandidatūru. Jautājums par I.Ķuža apstiprināšanu VP priekšnieka amatā tiks virzīts izskatīšanai 2.augusta Ministru kabineta sēdē. Savu lēmumu A.Štokenbergs pamatoja ar to, ka abi minētie amata kandidāti gatavi ciešai sadarbībai un strādāt komandā.

“Abi ģenerāļi ir gatavi strādāt komandā. Tieši komandas princips ir tas, par ko viņi paši ir vienojušies un kas šobrīd ir ļoti būtiski,” saka A.Štokenbergs.

I.Ķuzis uzsvēra, ka valdības atbalsta gadījumā VP priekšnieka amatam galvenokārt veltīs savu uzmanību tam, kā nostiprināt un atgūt sabiedrības uzticību policijai un policistiem, kā arī tam, kā motivēt esošos un piesaistīt jaunus kvalificētus darbiniekus.

Iekšlietu ministrijas Administratīvais departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!