• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniecei Beļģijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.2011., Nr. 120 https://www.vestnesis.lv/ta/id/233992

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniekam ANO

Vēl šajā numurā

03.08.2011., Nr. 120

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniecei Beļģijā

2.augustā Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš svinīgā ceremonijā Rīgas pilī pasniedza akreditācijas vēstules topošajai Latvijas Republikas ārkārtējai un pilnvarotajai vēstniecei Beļģijas Karalistē Leldei Līcei-Līcītei.

Ārlietu ministrijā L.Līce-Līcīte strādā kopš 1992.gada. Topošā Latvijas vēstniece Beļģijā savās deviņpadsmit gadus ilgajās darba gaitās diplomātiskajā dienestā ir darbojusies Latvijas vēstniecībā Zviedrijā un Latvijas iestāšanās ES sarunu delegācijas sekretariātā, bijusi Ārlietu ministrijas Eiropas Savienības koordinācijas departamenta direktore, kā arī vēstniece Latvijas pastāvīgajā pārstāvniecībā Eiropas Savienībā.

L.Līce-Līcīte ieguvusi vairākus apbalvojumus par personisko ieguldījumu un pašaizliedzīgu darbu valsts interesēs, tostarp V šķiras Triju Zvaigžņu ordeni.

Latvijas un Beļģijas divpusējās attiecības tradicionāli ir labas un konstruktīvas, augsts potenciāls ir abu valstu sadarbībai ekonomikas jomā. Aktīva ir abu valstu reģionālā sadarbība, ko apliecina šogad parakstītās Latvijas sadarbības programmas ar Flandrijas reģionu 2012.–2014.gadam, kā arī ar Beļģijas franču kopienu un Valonijas reģionu 2011.–2013.gadam. Latvijas vēstniecība Beļģijā tika atklāta 1994.gadā, savukārt 2005.gada sākumā darbu sāka Beļģijas vēstniecība Latvijā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!