• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts robežsardzes delegācijas vizīti Maskavā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.04.1999., Nr. 107/108 https://www.vestnesis.lv/ta/id/23427

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par vīzu režīmu tranzītkravu pārvadājumiem

Vēl šajā numurā

08.04.1999., Nr. 107/108

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts robežsardzes delegācijas vizīti Maskavā

No 5. līdz 7. aprīlim Valsts robežsardzes delegācija pēc Krievijas Federācijas Federālā robežapsardzības dienesta direktora ģenerālpulkveža Konstantīna Tocka ielūguma uzturējās darba vizītē Maskavā. Delegāciju vadīja Valsts robežsardzes priekšnieks robežsardzes pulkvedis Gunārs Dāboliņš.

Tā bija pirmā Valsts robežsardzes vadības darba vizīte Maskavā, kā arī atbildes vizīte Krievijas Federācijas Federālās robežapsardzības dienesta direktora armijas ģenerāļa Andreja Nikolajeva vizītei Rīgā 1996.gadā.

Vizītes laikā apspriesti jautājumi, kas saistīti ar iepriekšējos gados parakstīto starpvaldību vienošanos izpildes gaitu: "Latvijas Republikas valdības un Krievijas Federācijas valdības Vienošanās par sadarbību robežapsardzības jautājumos" (parakstīta 1996. gada 26.februārī Sanktpēterburgā); "Latvijas Republikas valdības un Krievijas Federācijas valdības Vienošanās par robežas pārstāvju darbību" (parakstīta 1994.gada 14.decembrī Maskavā); "Latvijas Republikas valdības un Krievijas Federācijas valdības Pagaidu vienošanās par vienkāršotu kārtību, kādā pierobežas teritoriju iedzīvotāji šķērso Latvijas un Krievijas robežlīniju" (parakstīta 1994.gada 14.decembrī Maskavā).

Izskatītas arī iespējas turpmākajai sadarbībai cīņā ar nelegālo imigrāciju, kontrabandas, ieroču, narkotikas, radioaktīvo vielu nelikumīgas pārvietošanas iespējām pāri valsts robežas līnijai un pārrobežu noziedzību.

Latvijas Valsts robežsardzes delegācijai bija iespēja iepazīties ar Maskavas lidostas robežkontroles punkta darbu un robežsargu mācību iestādēm.

Valsts robežsardzes vadība atzīmē, ka sadarbība ar Krievijas Federālo robežapsardzības dienestu ir korekta, profesionāla un rezultatīva. Vizītes laikā apspriestie jautājumi sniegs jaunu impulsu dinamiskai Latvijas un Krievijas robežsardzes dienestu sadarbībai.

Valsts robežsardzes

preses dienests

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!