• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1999. gada 6. aprīļa protokola izraksts Nr. 20 "Par līdzekļu piešķiršanu Tieslietu ministrijai no Finansu ministrijas līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem. Par humānās palīdzības nosūtīšanu Kosovas albāņu bēgļiem. Par nacionālās likumdošanas atbilstības Eiropas Savienības prasībām izvērtēšanas otrā posma rezultātiem". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.04.1999., Nr. 107/108 https://www.vestnesis.lv/ta/id/23438

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.127

Par konkursa organizēšanu valsts institūciju nodrošināšanai ar aviobiļetēm

Vēl šajā numurā

08.04.1999., Nr. 107/108

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: protokola izraksts

Numurs: 20

Pieņemts: 06.04.1999.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas Ministru kabineta sēdes protokola Nr.20 izraksts

Rīgā 1999.gada 6.aprīlī

19.§

Par līdzekļu piešķiršanu Tieslietu ministrijai no Finansu ministrijas līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem

Apspriešanā piedalījās: I.Labucka, J.Gaigals, V.Birkavs, V.Makarovs, I.Godmanis, K.Pētersone, Ģ.V.Kristovskis, V.Krištopans.

1. Pieņemt zināšanai tieslietu ministres I.Labuckas sniegto informāciju.

2. Finansu ministram I.Godmanim no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt Tieslietu ministrijai finansējumu 25000 latu apmērā Naturalizācijas pārvaldes darba nodrošināšanai.

3. Tieslietu ministrijai (Naturalizācijas pārvaldei) līdz š.g. 10.maijam iesniegt izskatīšanai Ministru kabineta sēdē informāciju par naturalizācijas gaitu.

29.§

Par humānās palīdzības nosūtīšanu Kosovas albāņu bēgļiem

Apspriešanā piedalījās: V.Birkavs, K.Pētersone, I.Godmanis, R.Zīle, V.Makarovs, R.Jurdžs, A.Gorbunovs, A.Vītols, V.Krištopans.

1. Pieņemt zināšanai ārlietu ministra V.Birkava sniegto informāciju.

2. Finansu ministram I.Godmanim iedalīt no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem 100 tūkst. ASV dolāru ekvivalentu summu latos humānās palīdzības iegādei un nosūtīšanai Kosovas albāņu bēgļiem.

3. Ārlietu ministrijai kopīgi ar Labklājības ministriju un Zemkopības ministriju precizēt un sagatavot Kosovas albāņu bēgļiem nepieciešamo preču sarakstu.

4. Labklājības ministrijai, Zemkopības ministrijai un Iekšlietu ministrijai nodrošināt humānās palīdzības preču savākšanu saskaņā ar likumu "Par valsts un pašvaldību pasūtījumu" un organizēt preču nosūtīšanu Kosovas albāņu bēgļiem.

5. Ārlietu ministrijai koordinēt humānās palīdzības organizēšanu.

6. Satiksmes ministrijai nodrošināt humānās palīdzības kravas nogādāšanu Kosovas albāņu bēgļiem.

35.§

Par nacionālās likumdošanas atbilstības Eiropas Savienības prasībām izvērtēšanas otrā posma rezultātiem

Apspriešanā piedalījās: V.Birkavs, I.Godmanis, A.Gorbunovs, E.Stiprais, V.Makarovs, V.Krištopans.

1. Pieņemt zināšanai sniegto informāciju.

2. Zemkopības ministrijai kopīgi ar Ārlietu ministriju izskatīt iespēju risināt NAFO (Ziemeļrietumu Atlantijas zvejniecības organizācijas) blokkvotas jautājumu Baltijas jūras valstu padomes ietvaros.

3. Zemkopības ministrijai sagatavot un līdz 1999.gada 20.aprīlim iesniegt Ministru kabinetā priekšlikumus par pasākumiem, kas veicami nacionālās likumdošanas atbilstības izvērtēšanā zvejniecības jomā norādīto trūkumu novēršanai, īpaši norādot tam nepieciešamos resursus un iespējamos finansējuma avotus.

4. Ekonomikas ministrijai sagatavot un līdz 1999.gada 20.aprīlim iesniegt Ministru kabinetā priekšlikumus par pasākumiem, kas veicami nacionālās likumdošanas atbilstības izvērtēšanā mazo un vidējo uzņēmumu jomā un rūpniecības politikas jomā norādīto trūkumu novēršanai, īpaši norādot tam nepieciešamos resursus un iespējamos finansējuma avotus.

5. Ekonomikas ministrijai (Konkurences padomei) un Satiksmes ministrijai sagatavot un līdz 1999.gada 20.aprīlim iesniegt Ministru kabinetā atzinumu par sarunu ar "Tilts Communications" iespējamā iznākuma atbilstību Eiropas Savienības prasībām konkurences jomā.

6. Kultūras ministrijai sagatavot un līdz 1999.gada 20.aprīlim iesniegt Ministru kabinetā priekšlikumus par pasākumiem, kas veicami nacionālās likumdošanas atbilstības izvērtēšanā audiovizuālo pakalpojumu jomā norādīto trūkumu novēršanai.

7. Finansu ministrijai sagatavot un līdz 1999.gada 20.aprīlim iesniegt Ministru kabinetā:

7.1. priekšlikumus par pasākumiem, kas veicami nacionālās likumdošanas atbilstības izvērtēšanā uzņēmējdarbības likumdošanas jomā norādīto trūkumu novēršanai, īpaši norādot tam nepieciešamos resursus un iespējamos finansējuma avotus;

7.2. priekšlikumus par nepieciešamajiem izmaiņām nacionālajā likumdošanā, kas regulē brīvas kapitāla kustības jomu.

8. Tieslietu ministrijai kopīgi ar Kultūras ministriju sagatavot un līdz 1999.gada 20.aprīlim iesniegt Ministru kabinetā priekšlikumus par pasākumiem, kas veicami nacionālās likumdošanas atbilstības izvērtēšanā autortiesību aizsardzības jomā norādīto trūkumu novēršanai, īpaši norādot tam nepieciešamos resursus un iespējamos finansējuma avotus.

9. Ārlietu ministrijai sagatavot un līdz 1999.gada 20.aprīlim iesniegt Ministru kabinetā priekšlikumus par pasākumiem, kas veicami nacionālās likumdošanas pilnveidošanai starptautisko sankciju ieviešanas un nodrošināšanas jomā.

 

Ministru prezidents V.Krištopans

  Valsts kancelejas direktors A.Vītols

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!