• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents - atklājot Latvijas jaunatnes kongresu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.04.1999., Nr. 109/110 https://www.vestnesis.lv/ta/id/23457

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidents - atklājot Latvijas jaunatnes kongresu (tupinājums)

Vēl šajā numurā

09.04.1999., Nr. 109/110

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents:

— atklājot Latvijas jaunatnes kongresu

Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

J3.JPG (15707 BYTES) Valsts prezidents Guntis Ulmanis un Valsts jaunatnes iniciatīvu centra direktors Ringolds Beinarovičs vakar, 8.aprīlī, pirmajā Latvijas jaunatnes kongresā

Valsts prezidents Guntis Ulmanis vakar, 8.aprīlī, piedalījās Latvijas jaunatnes kongresa atklāšanā Latviešu biedrības namā.

Uzrunājot jauniešus, G.Ulmanis atzīmēja, ka viņš, sešus gadus esot prezidenta amatā, ir dažādos Latvijas novados ticies ar uzņēmīgiem, idejām bagātiem jauniešiem.

Valsts prezidents sacīja, ka jaunatne un nākotne sabiedrības apziņā ir identiski jēdzieni, sabiedrība prasa iespējas veidoties stiprai un gudrai jaunatnei, jo sabiedrībai rūp nākotne, tādēļ valstij šajā jomā vēl daudz darāmā. G.Ulmanis runāja par to, ka jaunatne un valsts ir savstarpēji iedarbīgi faktori.

G.Ulmanis uzsvēra nepieciešamību sakārtot likumdošanu un atrast valsts budžetā līdzekļus jaunatnes politikas īstenošanas programmai, kas pašlaik ir viens no sapīgākajiem jautājumiem.

Izvirzot uzrunā jautājumus, kuriem, pēc viņa domām, kongresā būtu jāvelta īpaša uzmanība, Valsts prezidents runāja par Latvijas attīstību ceļā uz mūsdienīgu eiropeisku valsti.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!