• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts un Baznīca - pirms padomju okupācijas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.04.1999., Nr. 109/110 https://www.vestnesis.lv/ta/id/23460

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts un Baznīca - pirms padomju okupācijas (tupinājums)

Vēl šajā numurā

09.04.1999., Nr. 109/110

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts un Baznīca — pirms padomju okupācijas

Mag. iur. Ringolds Balodis, Tieslietu ministrijas Sabiedrisko un reliģisko lietu departamenta direktors, — "Latvijas Vēstnesim"

Šī raksta autors jau vairākkārt arī agrāk "Latvijas Vēstnesī" paudis viedokli, ka valstī jāizveido Garīgo lietu pārvalde, līdzība, kāda bijusi Latvijas brīvvalsts laikā un kura nodarbotos gan ar reģistrētajām, gan nereģistrētajām reliģiskajām organizācijām.

Aprīļa sākumā tieslietu ministre Ingrīda Labucka izdevusi rīkojumu, uzdodot Tieslietu ministrijas Sabiedrisko un reliģisko lietu departamenta direktoram Ringoldam Balodim, pirmkārt, sagatavot ministrijas ziņojumu LR Ministru kabinetam par pašreizējām problēmām un iespējamiem risinājumiem, kas saistīti ar valsts un baznīcas attiecībām un LR Satversmes 99.panta normu piemērošanas praksi. Otrkārt, izstrādāt projektu Sabiedrisko un reliģisko lietu departamenta reorganizācijai par Tieslietu ministrijas pārraudzībā esošu iestādi — Garīgo lietu pārvaldi. Ziņojums un projekts iesniedzams līdz šī gada 15.aprīlim.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!